SRBIJO, BUDI PONOSNA NA ADRIANU! Ovako je HEROINA okićena medaljom pred CELIM Rimom! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.06.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužila je ovo.

SRBIJO, BUDI PONOSNA NA ADRIANU! Ovako je HEROINA okićena medaljom pred CELIM Rimom! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Srpsko čudo od deteta, Adriana Vilagoš, ostvarila je izvanredan uspeh na Evropskom prvenstvu u Rimu, postigavši rezultat od 64.42 metara u bacanju koplja. Ovaj podvig predstavlja novi nacionalni rekord, osigurava normu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, i donosi joj srebrnu medalju. 

Ona joj je uručena danas, dan kasnije nakon što je postigla izuzetno dostignuće. Ceo Rim je gledao kako srpsku heroinu srebrnom medaljom kiti generalni sekretar Srpskog atletskog saveza Slobodan Branković. Ovako je izgledao ceo događaj.

Adriana je ranije podelila svoje utiske o ovom veličanstvenom dostignuću.

- Zadovoljna sam. Potpisala bih ovaj rezultat na kraju. baš je bila jaka konnkurencija. Jako sam srećna, kada je bilo najbitnije uspela sam. Dugo čekam da se potrefi ovaj rezultat. Raduje mi da se desilo ovde, gde je bilo najbitnije. Srećna sam i zadovoljna - rekla je srpska atletičarka i dodala:

- Kada je reč o podršci, ne znam tačno da li je moja mama verovala u ovo, ali ja nisam bila sigurna kada sam videla rezultat. Sećam se da je bila srećna i da nas je podržala da idemo dalje. Što se tiče budućih planova, još uvek nemam tačan plan. Razmišljam o još dva ili tri takmičenja do Olimpijskih igara, ali videćemo kako će se stvari odvijati.

Podetimo, jedna od najistaknutijih čestitki upućena Adriani je od strane predsednika Srbije, Aleksandra Vučića na društvenoj mreži X.

Veliko hvala Adriani Vilagoš za srebrnu medalju koju je donela! Još jedno srebro za Srbiju na Evropskom prvenstvu i velika radost za sve nas! Bravo za našu sjajnu Adrianu - stoji u objavi Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading