POSLE AUTOMOBILA POLICAJCKA UOČILA JOŠ JEDAN TRAG: Pronađene ove stvari nestalog Nišlije, evo šta je sledeći korak!

Autor:

Hronika

12.06.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je na Suvoj planini, u blizini osmatračnice na izletištu Bojanine vode, pronađen prvi trag Milana Đorđevića (41), koji je nestao u ponedeljak popodne.

POSLE AUTOMOBILA POLICAJCKA UOČILA JOŠ JEDAN TRAG: Pronađene ove stvari nestalog Nišlije, evo šta je sledeći korak!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Pronađeni Predmeti

Policajka je pronašla kutiju cigareta i upaljač nedaleko od skretanja za osmatračnicu. Milanova porodica potvrdila je da su predmeti pripadali Milanu. Potraga je sada usmerena prema osmatračnici i obližnjem brdu.

Izazovi Pretrage

Potragu otežava veoma strm i nepristupačan teren. Podsećamo, potraga za četrdesetogodišnjim Nišlijom, koji je nestao na izletištu Bojanine vode, i dalje je u toku. Poslednji put je viđen u ponedeljak oko 18:30 kod planinarskog doma, gde je parkirao svoj automobil.

Učesnici Potrage

U potragu su uključeni policijske snage, vatrogasci, Gorska služba spasavanja, kao i porodica i prijatelji . Prema informacijama iz Kurira, porodica, prijatelji i brojni timovi Gorske službe spasavanja stigli su juče na teren oko 13 časova.

Detalji Nestanka

Milana, iskusnog planinara, njegovi prijatelji su poslednji put videli kada je došao direktno s posla i javio svojoj supruzi da neće moći da pokupi sina iz škole. Ovo je ukazivalo na nešto neuobičajeno, ali detaljnije informacije o okolnostima nestanka još uvek nisu dostupne.

U potragu su uključene policijske snage, vatrogasci i Gorska služba spasavanja, uz podršku porodice i prijatelja - navode iz Kurira.

- Mi smo juče na teren, odnosno na izletište Bojanine vode stigli oko 13 časova. Tada smo zatekli jednu vrlo neprijatnu situaciju gde su stajali njegovi roditelji, porodica, prijatelji, ali i brojne ekipe Gorske službe za spasavanje vatrogasaca kao i policije. Nas su zaustavili kod planinarskog doma gde je njegov automobil bio parkiran. Ono što smo saznali u razgovoru sa njegovim prijateljima jeste to da je reč o iskusnom planinaru i da mu nije prvi put da dolazi na ovo izletište. Međutim, neobično je bilo to što je on ovoga puta došao sam. Kako saznajemo, došao je direktno s posla kada se oko 12 časova prethodnog dana javio svojoj supruzi i rekao da neće ići po sina u školu. Sve to ukazivalo je da se nešto neobično dešava, ali više informacija o tome nismo mogli da dobijemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading