KAKVA "BOMBA" U HRVATSKOJ! GATUZO JE NOVI TRENER HAJDUKA! Da, dobro ste pročitali!

Autor:

Sport

12.06.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podrhtava tlo na Poljudu!

KAKVA "BOMBA" U HRVATSKOJ! GATUZO JE NOVI TRENER HAJDUKA! Da, dobro ste pročitali!

Foto: Tanjug/AP

Hajduk iz Splita imenovao Đenara Gatuza za novog trenera

Fudbalski klub Hajduk iz Splita odlučio je da Đenaro Gatuzo preuzme vođenje tima, nakon što su otpali drugi kandidati poput Paola Souse i Ivana Jurića. Međutim, ova odluka nije doneta lako, s obzirom da je sportski direktor Nikola Kalinić vodio pregovore sa nekoliko trenera, ali su mnogi odbili ponudu. Ipak, Gatuzo, bivši italijanski reprezentativac i iskusni trener, preuzeće vođenje tima odmah što je jedna od najvećih "bombi" koja je eksplodirala na ovim prostorima.

Novi trener sa jasnim zadatkom

Gatuzov zadatak biće da unapredi performanse ekipe i uvede disciplinu u svlačionicu. Kalinić je istakao da su u Gatuzu prepoznali stručnjaka koji može da ostvari zacrtane ciljeve, a klub se nada da će sa novim trenerom postići bolje rezultate u domaćem prvenstvu i evropskim takmičenjima.


Prvi trening zakazan za sledeću nedelju

Prvi trening pod vođstvom Gatuza zakazan je za sledeću nedelju, a klub će uskoro održati konferenciju za medije na kojoj će Italijan biti zvanično predstavljen javnosti. Navijači su već izrazili svoje zadovoljstvo ovim potezom, nadajući se boljim rezultatima u predstojećoj sezoni.

Gatuzo je u bogatoj trenerskoj karijeri predvodio Sion, Palermo, Krit, Pizu, odakle je otišao u mlađe kategorije Milana, da bi napredovao do prvog tima posle čega je bio na klupi još i Napolija, Valensije i Olimpika iz Marselja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading