JOVANA JEREMIĆ LIJE SUZE ZBOG ĆERKE! Voditeljka se rastavila na komade USRED EMISIJE! Jedva se smirila zbog priče o OVOME!

Autor:

Zabava

12.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je istakla da je njena ćerka Lea izražavala otpor i nije želela da priča sve dok nije napunila tri i po godine

JOVANA JEREMIĆ LIJE SUZE ZBOG ĆERKE! Voditeljka se rastavila na komade USRED EMISIJE! Jedva se smirila zbog priče o OVOME!

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić, voditeljka Novog jutra, nedavno je bila gošća u jednom podkastu gde je otvoreno progovorila o svojoj ćerki Lei. Sa puno emotivnosti, Jovana je podelila svoje iskustvo o odnosu sa ćerkom i putu koji su prošle zajedno.
 

Jovana je istakla da je njena ćerka Lea izražavala otpor i nije želela da priča sve dok nije napunila tri i po godine, što je bio njen način da se nosi sa razvodom roditelja. Ipak, Jovana ističe da smatra da je sve što se desilo imalo svoj razlog, te da je danas zajedno sa svojom ćerkom tamo gde treba da budu.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Jeremić

 

- Ja svoje dete nikada nisam poredila ni sa jednim drugim detetom. Nisam to volela ni meni da rade, a kamoli ja Lei. Moja majka se puno sekirala, u početku je bilo pitanje da li je ona normalna, da li ima sindrom, a kada se to ustanovilo, znala sam da je lenjost, pa sam čekala trenutak. Najviše sam plakala kada sam morala da radim, nehumano je bilo da ja radim jutarnji, pa spavam četiri sata, pa se vraćam da radim rijaliti, ja sam propustila odrastanje svog deteta, morala sam da radim, nije to bilo mojom voljom. Ja da sam to odbila, završila bih na ulici, moji mi nikada nisu pomagali, Voja... Voja je sada odličan, naučila sam ga da postane čovek. On je sada srećan ima devojku, koja je fenomenalna i mnogo voli moje dete i hvala joj na tome - rekla je Jovana.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

 

Jovana je otvoreno priznala da je imala svoje greške u roditeljstvu, ali je isto tako istakla da je uspela da ih ispravi. Naglasila je da je Lea sposobna da radi sve sama, te da je ponosna na to kako se njena ćerka stabilizovala.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading