REKAO SAM PEŠIĆU POSLE MANILE DA NEĆU IGRATI! Evo ZAŠTO plejmejkera Srbije nema na spisku za OI

Autor:

Sport

12.06.2024

20:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Želim njima da se posvetim"

REKAO SAM PEŠIĆU POSLE MANILE DA NEĆU IGRATI! Evo ZAŠTO plejmejkera Srbije nema na spisku za OI

Foto: FIBA

Reprezentativci Srbije

Iskusni plejmejker Stefan Jović doneo je odluku da ne igra za reprezentaciju Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama, ali nije reč o povlačenju iz nacionalnog tima, već o prioritetima koje je postavio. Naime, bivši plej Zvezde je istakao da je njegova odluka motivisana željom da se posveti porodici, navodeći da bi njegov odaziv na poziv selektora bio neupitan da je sve u kući kako treba.

- Nema nikakvih spekulacija, neću biti u reprezentaciji. Pričao sam sa selektorom posle Manile i još tada je bio upoznat sa situacijom. Porodica je na prvom mestu, želim njima da se posvetim, da budem sa roditeljima i to je jedini razlog. Da je kod kuće sve kako treba, moj odaziv ne bi bio upitan - rekao je igrač Valensije, a potom govorio i o planu za narednu sezonu:

Republika

Foto: Starsport

Jović u Manili

- Sve se zna, ostajem u Valensiji još godinu dana. Prvo da se odmorim, da budem sa porodicom, to su primarne stvari. Posle toga kreću pripreme.

Stefan Jović je ostavio značajan trag u reprezentativnoj karijeri, osvojivši srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru 2016. godine, kao i srebrne medalje na Mundobasketu 2014. u Španiji i 2023. na Filipinima, te srebrnu medalju na Evrobasketu 2017. godine u Turskoj. Takođe, Jović je bio deo tima koji je osvojio srebrnu medalju na Mediteranskim igrama 2013. godine, kao i bronzu na Univerzijadi godinu dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading