"ADVOKATI POKUŠAVAJU DA PREDSTAVE VLADIMIRA KAO ČASNOG I POŠTENOG" Kosta Kecmanović mu ubio ćerku, a on se sada oglasio!

Autor:

Hronika

03.04.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac nastradale devojčice je takođe otkrio da je optuženi na suđenju birao da se brani ćutanjem, iako je advokatica oštećenih tvrdila suprotno.

"ADVOKATI POKUŠAVAJU DA PREDSTAVE VLADIMIRA KAO ČASNOG I POŠTENOG" Kosta Kecmanović mu ubio ćerku, a on se sada oglasio!

Foto: ST/Vladimir Lukić, privatna arhvia

Suđenje roditeljima dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je prošle godine izvršio masakr u Osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar” nastavljeno je u Višem sudu. Otac nastradale devojčice, Anđelko Aćimović, izneo je svoje utiske sa suđenja, ističući da ne prepoznaje kajanje ili krivicu u ocu optuženog dečaka. On je istakao da je svako suđenje za njih dodatna trauma i da je veoma potresno prisustvovati istom, prenosi Informer.

Anđelković je naglasio da je potrebno uvek pokajanje i prihvatanje odgovornosti za greške koje pravimo u životu. Istakao je da je važno videti posledice svojih postupaka, posebno kada su one katastrofalne, te da u optuženom ne primećuje iskreno kajanje.

- Za nas je svako suđenje dodatna trauma, veoma je potresno, što se tiče opšteg utisaka, u optuženom ne postoji nikakvo iskreno kajanje. Svi u životu grešimo, ali je pitanje kada napravimo grešku i vidimo posledice, koje su ovde katastrofalne, kako ćemo da reagujemo na to. Dakle, potrebno je uvek pokajanje i prihvatanje odgovornosti - rekao je on.

Otac nastradale devojčice je takođe otkrio da je optuženi na suđenju birao da se brani ćutanjem, iako je advokatica oštećenih tvrdila suprotno. Anđelković je izrazio uverenje da je to pokušaj porodice Borović da prikaže optuženog u boljem svetlu, te je istakao da su pitanja vezana za posledice, odnose u porodici i psihološke prirode otklonjena kao nepotrebna.

- To je pokušaj ekipe porodice Borović da svog klijenta predstave u javnosti kao časnog, ispravnog čoveka, da ga prikažu u boljem svetlu. Mogu potvrditi da to nije tačno. Pitanja van toga, vezana za posledice, odnose u porodici, psihološke prirode, bukvalno su otklonjena kao nepotrebna, odnosno nisu za ovaj predmet.

Anđelković nije optimističan u pogledu očekivanja od majke optuženog dečaka, ali ističe da očekuje da se sazna više o vlasniku streljane u kojoj je dečak naučio da puca. On sumnja u to da je dečak mogao da stekne potrebno znanje za rukovanje oružjem za samo tri termina u streljani.

- Od porodice ne očekujem, ali od direktora streljane očekujem da se nešto više sazna. Imam utisak da Kecmanovići i njihovi advokati pokušavaju da deo krivice prebace na ljude koji su obučavali malog. Videćemo šta će biti, on je bio obučen u rukovanju oružjem, a pitanje je da li je to mogao da nauči za tri termina u streljani.

Sledeće suđenje zakazano je za 15. maj, kada će biti ispitivani majka Miljana Kecmanović i vlasnik streljane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vatrogasac

27.04.2024 21:01

Kosta je genije, on je za pet minuta naučio da puca bolje i preciznije od Jasne Šekarić.! Naravno da je zli, psihički bolesni otac Kostu vodio u streljanu bar pet godina. Jednog lepog dana će isplivaju istina o ovom najcrnjem zlu koje je zadesila naš ojađeni, pogubljeni, potpuno iščašeni narod.