HOROR U VEČERNJIM SATIMA: Požar u Zagrebu preti da uništi celo naselje!

Autor:

Svet

02.05.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki požar u naselju Volovčica u Zagrebu

HOROR U VEČERNJIM SATIMA: Požar u Zagrebu preti da uništi celo naselje!

Foto: Shutterstock


Večeras nešto iza 20 sati, naselje Volovčica u Zagrebu bilo je poprište velikog požara koji je izbio u Ščitarjevskoj ulici. Požar je zahvatio dve kuće u nizu, a vatrogasci su dobili dojavu o požaru u 20.18 sati. Po dolasku na mesto intervencije, primetili su da je vatra zahvatila i drugu kuću, te su odmah prionuli na gašenje. Na terenu je bilo 6 vatrogasnih vozila, od kojih su tri bila iz Vatrogasne stanice Žitnjak, a tri iz Vatrogasne stanice Savska.

Intenzivna akcija gašenja požara

Vatrogasci su intenzivno radili na gašenju požara, koji je lokalizovan nakon 21 sat, dok je otvoreni plamen ugašen. Tokom intervencije, deo naselja je ostao kratko bez struje, a vatrogasci su brzom reakcijom sprečili dalje širenje vatre.

Neutvrđeni uzroci požara

U ovom trenutku, uzroci požara još uvek nisu utvrđeni, a nadležne službe će sprovesti istragu kako bi se utvrdilo šta je dovelo do izbijanja požara u ovom naselju.

Ovo je još jedan podsetnik na važnost preventivnih mera protiv požara, kao i na brzu i efikasnu reakciju vatrogasaca u takvim situacijama. Građani trebaju biti svesni opasnosti od požara i preduzimati mere predostrožnosti kako bi zaštitili svoje domove i imovinu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading