ŽELJKO OBRADOVIĆ GLEDA TOP8 EVROLIGE SA TRIBINA: A, mogao je sa klupe... (FOTO)

Autor:

Sport

02.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prati bivši klub.

ŽELJKO OBRADOVIĆ GLEDA TOP8 EVROLIGE SA TRIBINA: A, mogao je sa klupe... (FOTO)

Foto: Starsport

Željko Obradović

Evroliga: Panatinaikos protiv Makabija u četvrtfinalu

Na programu je četvrtfinalni duel Evrolige između Panatinaikosa i Makabija, a situacija je napeta jer Izraelci vode sa 2:1 u pobedama. Ukoliko Panatinaikos ostvari trijumf, serija će se preseliti u Atinu, što dodatno pojačava tenziju pred ovaj meč.

"Ponos Izraela" igra domaće utakmice u hali "Aleksandar Nikolić"

Poznato je da zbog dešavanja u Izraelu, Makabi domaće utakmice igra u hali "Aleksandar Nikolić" u Beogradu. Ovo je neobična situacija koja dodatno začinjava okršaj i stvara specifičnu atmosferu za obe ekipe, budući da se oko 2000 pristalica Makabija nalazi u Pioniru.

Željko Obradović prisustvuje meču



Trener Partizana Željko Obradović je večeras na tribinama hale gde prati svoj bivši klub. Obradović je sa mnogo uspeha predvodio Panatinaikos u periodu od 1999. do 2012. godine, osvojivši pet trofeja u Evroligi za vreme svoje karijere u ovom klubu.

Obradovićeva bogata karijera

Legendarni stručnjak je tokom karijere vodio brojne klubove, među kojima su Partizan, Huventud, Beneton, Real Madrid, Fenerbahče, kao i reprezentaciju Jugoslavije i Srbije i Crne Gore. Obradović je ostavio dubok trag u evropskoj košarci i njegovo prisustvo na ovom meču dodatno upotpunjuje atmosferu oko ovog velikog duela.

Uz sve ovo, četvrtfinalni duel između Panatinaikosa i Makabija obećava uzbuđenje i neizvesnost, pružajući navijačima pravu košarkašku poslasticu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading