VLADIMIR ZAPLAKAO, ALI NE ZBOG MRTVE DECE: Evo kako se otac Koste Kecmanovića ponašao tokom jučerašnjeg suđenja!

Autor:

Hronika

02.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada Kecmanovići budu završili iznošenje odbrane, onda će je izneti optuženi za davanje lažnog iskaza - vlasnik streljane Ratko Ivanović i Nemanja Marinković.

VLADIMIR ZAPLAKAO, ALI NE ZBOG MRTVE DECE: Evo kako se otac Koste Kecmanovića ponašao tokom jučerašnjeg suđenja!

Foto: Printscreen/YouTube

Vladimir Kecmanović

U Višem sudu u Beogradu juče se nastavilo suđenje roditeljima dečaka ubice Koste Kecmanovića koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja škole. Takođe, suđenje se nastavilo i vlasniku i instruktoru u streljani, u kojoj ga je, kako se sumnja, otac učio da puca.

Branilac Vladimira Kecmanovića, Irina Borović, kazala je da je na sva pitanja koja je sud dozvolio, odgovorio u potpunosti.

U sudnici je bilo rasprave oko pojedinih pitanja roditelja, koji su kasnije izašli prilično tužni i potreseni. 

Kecmanović je, navodno, rekao da nije kriv, ali da oseća odgovornost. Prema nezvaničnim informacijama, rasplakao se kada je pričao o čuvaru Draganu.

Ukoliko Vladimir danas završi odgovaranje, onda bi iznošenje odbrane trebalo da započne njegova supruga Miljana Kecmanović. On je na ranijem pretresu odbio da odgovara na pitanja punomoćnika oštećenih, ali je odgovarao na pitanja tužioca, kojih je bilo više od 200, i kako je najavio, odgovaraće na kraju na pitanja sudije.

Kecmanović se tereti za teško delo protiv opšte sigurnosti, jer je, kako stoji u optužnici, sina Kostu učio da puca iz vatrenog oružja, pa čak i u mete ljudskih silueta i nije po propisima obezbedio oružje, pa je Kosta "provalio" šifre plastičnih kutija i uzeo dva pištolja i metke i izvršio strašan zločin. On se od 3. maja prošle godine nalazi u pritvoru.

Njegova žena Miljana Kecmanović brani se sa slobode i okrivljena je za nedozvoljeno držanje municije, jer je na jednoj čauri nađenoj u učionici pronađen njen DNK trag.

Ovo suđenje je, inače, zatvoreno za javnost, kako je sudija obrazložio zbog zaštite interesa maloletnika, jer je njih devet ubijeno, a pet ranjeno.  

(Republika/Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Branko

02.04.2024 10:59

Bira na cija ce pitanja odgovarati, ne oseca krivicu ali oseca odgovornost (neka objasni u cemu je razlika)...sramota da jedan lekar koji je polozio Hipokratovu zakletvu bude takav...pored zatvorske kazne i konfiskacije imovine, treba mu i ponistiti i diplomu medicinskog fakulteta, ili bar licencu, ako ponistenje diplome nije moguce.

Odgovori 30 8