SA NJOM DUŠKO TOŠIĆ UŽIVA U DUBAIJU: Otkriveno ko fudbaleru pravi društvo, Karleuša se momentalno oglasila!

Autor:

Zabava

30.04.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško Tošić je otputovao u Dubai, a tamo, sudeći po slikama, ne uživa sam.

SA NJOM DUŠKO TOŠIĆ UŽIVA U DUBAIJU: Otkriveno ko fudbaleru pravi društvo, Karleuša se momentalno oglasila!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Bivši fudbaler Duško Tošić, sada menadžer, trenutno boravi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, tačnije u Dubaiju, gde uživa u slobodnom vremenu. Ova informacija je postala još interesantnija kada je otkriveno da mu društvo pravi njegova ćerka Nika. Nika je svoje oduševljenje ovim putovanjem podelila na društvenim mrežama, gde je objavila set fotografija dok pozira u pustinji.

Nika Tošić je očigledno uživala u lepom vremenu i prelepim pejzažima Dubaija, te je odlučila da podeli svoje utiske sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram. Njena majka, poznata pevačica Jelena Karleuša, takođe se oglasila povodom ovih fotografija, nazivajući svoju ćerku "Mamin anđeo". Ovo putovanje je očigledno donelo radost i oduševljenje celoj porodici.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Nika Tošić

 

Duško Tošić nije krio svoje oduševljenje ovim putovanjem, a prisustvo njegove ćerke Nike dodatno je ulepšalo ovo iskustvo. Dubai kao globalna metropola nudi raznovrsne atrakcije, od pustinjskih avantura do luksuznih tržnih centara i restorana, pružajući nezaboravno iskustvo za celu porodicu.

Putovanje Duška Tošića i njegove ćerke Nike u Dubai predstavlja divno porodično iskustvo, obogaćeno prelepim pejzažima, zanimljivim aktivnostima i očiglednom radosti koju ova avantura donosi. Ova porodična avantura sigurno će ostati u lepom sećanju Tošićima, a oduševljenje je podelila i javnost putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading