"NESTAO" ORUŽANI LIST IZ STANA VLADIMIRA KECMANOVIĆA? Nema ni MEDICINSKE DOKUMENTACIJE da je Kostin otac OSLOBOĐEN VOJSKE, advokati se pitaju ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA!

Autor:

Hronika

25.03.2024

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Punomoćnik porodice Dukić, Snežana Dunjić, izrazila je nezadovoljstvo što nakon deset meseci još uvek nije poznato da li je Vladimir Kecmanović imao dozvolu za nošenje oružja.

"NESTAO" ORUŽANI LIST IZ STANA VLADIMIRA KECMANOVIĆA? Nema ni MEDICINSKE DOKUMENTACIJE da je Kostin otac OSLOBOĐEN VOJSKE, advokati se pitaju ŠTA SE KRIJE IZA SVEGA!

Foto: ST/Nikola Mutić, N.Pančić, Printscreen/YouTube, Privatna arhiva

Ročište na suđenju roditeljima Koste Kecmanovića, a po tužbi roditelja ubijene devojčice Adriane Dukić odloženo je danas zbog nedolaska roditelja dečaka koji je ubio svoje vršnjake i čuvara OŠ "Vladislav Ribnikar". Advokatica tuženih Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović izjavila je da oni nisu prisutni jer žele da  prvo iznesu odbranu u krivičnom postupku koji se vodi protiv njih.

Snežana Dunjić, zastupnik porodice Dukić, pred sudom je reagovala na dopis koji je dobila juče od Državnog prvobranilaštva pošto nije dostavljen oružani list Vladimira Kecmanovića. Ona izražava sumnju da je Kecmanović imao urednu dozvolu važeću u

momentu zločina uz konstataciju da se pravobranilaštvo oglušava o njene zahteve.

Prilikom pretresa stana Kecmanovića oružani list nije nađen.

GDE JE DOKUMENTACIJA

- Nepojmljivo mi je da deset meseci nema u spisima papira kojim potvrđuju da je Vladimir Kecmanović imao urednu dozvolu za držanje i nošenje oružja. Takođe, nemamo na uvid ni medicinsku dokumentaciju kojom je Vladimir oslobođen od služenja vojnog roka. Hoćemo da vidimo kako je bio sposoban da 2017. dobije dozvole za arsenal oružja, a da nije bio sposoban da ide u vojsku - kazala je Dunjićeva.


Ona je naglasila da je bitno po kom osnovu je njemu dato da drži to naoružanje.Tužilaštvo je zatražilo da im se dostavi oružani list, a ne potvrda o tome da on postoji kako bi se utvrdilo od kada i do kada je važio, koji je serijski broj oružja na njemu i ostali neophodni detalji.

Sud će odlučivati o tužbi za naknadu nematerijalne štete nakon okončanja parničnog postupka. Tužba je podneta za pretrpljene duševne bolove zbog gubitka bliskih osoba, kao i na ime pretrpljenog straha. Pored toga, traži se i novčana renta za buduće davanje određenog iznosa novca kao nadoknada za buduću nematerijalnu štetu.

Osim parničnog postupka, vođenja je još jedan po tužbi 27 članova porodica žrtava, kao i tužba nastavnice koja je teško ranjena u pucnjavi. Očekuje se dalje razmatranje ovog slučaja pred sudom.

Da podsetimo, dečak-monstrum je iz dva očeva pištolja počinio masakr u
školi, ubio devetoro drugova i školskog čuvara i ranio još šestoro.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milorad

25.03.2024 17:43

Kazniti i one koji su mu izdali oruzane listove. Ako su Kecmanovici "zaturili" dokument kao sto "zaturaju" DNK dokaze, u policiji mora da postoji primerak dokumenta. Isto vazi i za vojni odsek. Ako ni tamo nema dokumenata onda je valjda i vrapcima na grani jasno ko iz vrha drzave stiti masovnog ubicu i njegove stvoritelje i odgajivace.

Odgovori 61 6
Penzioner

25.03.2024 18:33

Majko Bozija, pa ovi Kecmanovici su mutniji od "mutne" Morave !!!!

Odgovori 48 6
Tanja

25.03.2024 19:49

Otac najmlađeg masovnog ubice na svetu samo gleda sebe ikako kaže da mu se ne dira porodica. On je najmlađeg masovnog ubicu na svetu učio da barata oružjem, vodao po raznim pucačkim aktivnostima, kuća mu bila puna oružja,hapšen u sablji... Misli da je van zakona,sistema i da što pre svi pobegnu u London ili na Havaje. Naše dece i čika Dragana nema zauvek, to ih ne dotiče, ne zanima... Bezdušni,bezosećajni ,samoživi...

Odgovori 42 13