ZLA KOB PORODICE NESTALE DANKE ILIĆ! Nedavno doživeli porodičnu tragediju?! (FOTO)

Autor:

Hronika

30.03.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu informaciju su nam potvrdila dva meštanina Bora.

ZLA KOB PORODICE NESTALE DANKE ILIĆ! Nedavno doživeli porodičnu tragediju?! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Društvene mreže

Ekipa portala Republika je od dana kada je nestala dvogodišnja Danka Ilić na terenu. Za pet dana, koliko traje potraga za devojčicom, imali smo priliku da razgovaramo sa velikim brojem meštana koji su imali dosta komentara za Iliće. 

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

Danas je, podsetimo, potraga usmerena na Borsko jezero, gde su u pripravnosti dva helikoptera, kvadovi, dronovi psi tragači, i veliki broj policajaca. 

 

Na tom potezu smo, u razgovoru sa jednim građaninom Bora saznali da su Ilići u porodici imali tragediju. 

- Ubio im se jedan član porodice, ne znamo koliko su bliski bili - rekao je Ivan N. za Republiku, a što nam je, takođe, jedan meštanin Bačkog polja potvrdio. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

Međutim, o ovom slučaju niko drugi ne zna mnogo. 

Kako su naveli za Republiku, u Borskom jezeru godišnje isplivaju bar dva leša. 

PODSEĆANJE

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa kolegama iz MUP-a, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte u rejonu Banjskog Polja do grada Bora. Međutim, nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se mala Danka Ilić nalazila na tom mestu. Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena, pripadnici MUP-a nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

 

Prema nekim od poslednjih informacija, vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Danka Ilić poslednji put je viđena u utorak oko 13.45 sati u Banjskom polju. U trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je zbog njenog nestanka aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na sajtu ''pronadjime.mup.gov.rs'', devojčica ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading