NANO NOLE PRETVARAO TOPLOTU U SVETLOST I BIO NEUNIŠTIV: Da li Đoković treba da vrati magnet na grudi da bi opet harao?!

Autor:

Sport

13.06.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zahvaljujući pločici na grudima, povećavaju se fokus, fleksibilnost, smanjuju stres i anksioznost, kao i hronične bolesti, a boljitak se oseća odmah, otkrio je za Republiku Mladen Šestić iz kompanije "Taopatch".

NANO NOLE PRETVARAO TOPLOTU U SVETLOST I BIO NEUNIŠTIV: Da li Đoković treba da vrati magnet na grudi da bi opet harao?!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Šta se to sija na grudima Novaka Đokovića? Da li je to najveća tajna njegovog uspeha, zahvaljujući kojoj je, prema mnogim mišljenjima, najbolji teniser u istoriji? To smo se svi pitali pre godinu dana kada je Nole sa nekakvom pločicom zalepljenom za njegova prsa osvojio Rolan Garos i koju je nosio i na Vimbldonu gde je stigao do finala. To smo tada svi laički nazivali magnetom, koji kombinujući akupunkturu, pomaže da se telesna toplota pretvara u svetlost, a koja mu potom daje snagu. Čak se i Nole našalio da je to njegova najveća tajna u karijeri i da sebe vidi kao Ajronmena.

Tragom te informacije, Republika je još tada otkrila i do tančina razlučila šta je to što je Đokoviću pomoglo da piše istoriju. Zato se sada postavlja pitaje da li Novak treba da vrati magnet na svoje grudi da bi opet harao?! tim pre što se ozbiljno povredio, stradalo mu je koleno, operisao je meniskus i sada mu predstoji oporavak i borba za povratak na veliku šampionsku scenu.


Za početak, nije u pitanju nikakav magnet i nisu kristali, kako što se mislilo, već najsavremenija nanotehnologija, koja koristi prirodne tokove organizma i pomaže da se iz tela izvuče maksimum. To je još tada za Republiku potvrdio Mladen Šestić iz kompanije "Taopatch", koja je idejni tvorac Novakovog keca iz rukava.

 

 


- U pitanju je nanotehnologija, pločica koja je potpuno prirodna stvar. Ona momentalno podiže ceo sistem i boljitak se oseti odmah. To je ključ svega. Ona kombinuje akupunkturu i modernu svetlosnu terapiju. Telesna toplota se pretvara u svetlost i ojačava imunološki sistem. Zahvaljujući njoj, povećavaju se fokus, fleksibilnost, smanjuju stres i anksioznost, kao i hronične bolesti - rekao je Šestić, opisujući nanotehnologiju koja je dostupna za već od 350 evra.

Još detaljnije, ova nanotehnologija pretvara prirodnu infracrvenu toplotu tela u terapeutske talasne dužine. Tako se toplota pretvara u svetlost i deluje na brojne akupunkturne tačke u telu i opušta mišiće. To stimulišu neuralgične tačke u telu i dovodi ih u ravnotežu. Prema specifikaciji, jedan uređaj traje do dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading