"POZVAO SAM FRANCUSKE PRIVREDNIKE DA ULAŽU U SRBIJU!" Predsednik Vučić sastao se sa predstavnicima MEDEF! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.06.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važan sastanak!

"POZVAO SAM FRANCUSKE PRIVREDNIKE DA ULAŽU U SRBIJU!" Predsednik Vučić sastao se sa predstavnicima MEDEF! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Palati Srbija sa predstavnicima Udruženja francuskih privrednika MEDEF.

- Sa predstavnicima MEDEF sam razgovarao o investicijama u prioritetne sektore u Srbiji, produbljivanju ekonomske saradnje, kao i o zainteresovanosti francuskih kompanija za učešće u predstojećoj Međunarodnoj specijalizovanoj izložbi EXPO2027.

Pozvao sam francuske privrednike da više ulažu u Srbiju, jednu od svetski najpopularnijih investicionih lokacija - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče u intervjuu za Dnevni avaz rekao da će se stanje na celom Balkanu smiriti kada uzmemo stvari u svoje ruke i kada sami budemo rešavali svoje probleme, bez mešanja stranaca.

Nama će se smiriti stanje na celom Balkanu i sve će biti drugačije onog sekunda kada mi budemo uzeli stvari u svoje ruke i sami rešavali svoje probleme - rekao je predsednik u intervjuu za sarajevski list.

Predsednik je naglasio da će nam biti bolje kada nam ne bude nikakvog posrednika u razgovorima i kada kažemo: "Ajde da se nađemo gde hoćete - hoćete u Goraždu, hoćete u Banjaluci, hoćete u Nišu, u Grudama ili bilo gde."

Hajde da razgovaramo o problemima, ali da budemo sami - rekao je predsednik i ocenio da je problem u tome što nam stranci nikada nisu dali da između sebe razgovaramo.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Kanija

13.06.2024 11:35

Od Francuske smo kupili mnoge komopleksne brobene sisteme. I ovde ne mislim na rafale koji tek treba da dođu već na rakete mistral i na tales radare. Sa njima imamo i vrhunsku ekonomsku saradnju. Zato je važno da sarađujemo, jer su jedii koji hoće da nam prodaju moderno oružje i da nam dostave isto.

Ena

13.06.2024 11:36

Francuska je važan poslovni partner Srbije. Ovo je još jedan jako važan sastanak za Srbiju.

Tijana

13.06.2024 11:40

Predsednik je ispunio svaka očekivanja...

bubi

13.06.2024 11:41

Srbija je zemlja koja je uvek bila otvorena i spremna za saranju i za nove projekte kako bi se dobio kvalitetniji život naših građana!