PUCNJAVA U KALUĐERICI: Ranjen muškarac!

Autor:

Hronika

12.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je akcija "Vihor"

PUCNJAVA U KALUĐERICI: Ranjen muškarac!

Foto: shutterstock

U naselju Kaluđerica večeras je došlo do pucnjave, a prema nezvaničnim saznanjima Informera jedan muškarac ranjen je u ruku!

Pucnjava se dogodila na Smederevskom putu i to nakon svađe dvojice muškaraca.

Navodno, jedan od njih je nakon toga izvadio pištolj i ispalio nekoliko hitaca u pravcu ovog drugog.

Jedan od metaka pogodio je u ruku muškarca čiji identitet nije saopšten.

Da podsetimo, u naselju Palilula pre nekoliko dana, Nišlija star 37 godina je ranjen u još uvek nerazjašnjenim okolnostima kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca iz vatrenog oružja.

Kako je saopšteno, muškarac je zadobio povrede grudnog koša i leve šake, te je nakon dijagnostike i konsultacija operisan u niškom Urgentnom centru. Nakon operacije, zadržan je na lečenju na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

Nakon operacije zadržan je na lečenju na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju - rečeno je u toj zdravstvenoj ustanovi.

Takođe, još jedna pucnjava dogodila se pre nekoliko dana.

Beogradska policija je brzom akcijom uhapsila Sašu H. (54) koji je juče ujutru teško ranio šesnaestogodišnju devojčicu A. Đ. na Kalemegdanu. Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nakon napada, šesnaestogodišnja devojčica A. Đ. prebačena je na Institut za majku i dete, gde će biti podvrgnuta operaciji kako bi joj zrno koje je ostalo u nozi bilo uklonjeno. Iako nije videla napadača, devojčica je svesna i stabilno je primljena u bolnicu. Istragu ovog slučaja trenutno vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading