LUKA JE RUPA! ŽESTOKE PROZIVKE na račun Dončića: NEPRIHVATLJIVO je to što radi!

Autor:

Sport

13.06.2024

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalas na pragu metle, najbolji košarkaš na meti kritika.

LUKA JE RUPA! ŽESTOKE PROZIVKE na račun Dončića: NEPRIHVATLJIVO je to što radi!

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić

Košarkaški svet trenutno bruji o neuspesu Dalasa Luke Dončića u trećoj utakmici finala NBA lige, gde su košarkaši Bostona slavili rezultatom 106:99 (ukupno 3:0). Iako se očekivalo da Dončić odigra ključnu ulogu, on je podbacio i trpi ogromne kritike zbog svoje igre.

Brajan Vindhorst, jedan od najuticajnijih košarkaških analitičara u američkim medijima, nije štedeo reči kada je reč o Lukinom ponašanju na terenu. Kritikovao je Dončića zbog njegovog ponašanja u ključnim trenucima utakmice, ističući da je njegova reakcija na isključenje bila neprihvatljiva.

Posebno je istakao problematičnu defanzivnu igru koju pruža Dončić, tvrdeći da je upravo ta slabost omogućila Bostonu da ga napadne i iskoristi u svoju korist. Takođe, osudio je njegov odnos prema suđenju, tvrdeći da je Dončić bio neprofesionalan u svojim reakcijama prema zvaničnicima.
 

- Kada je Luka pao na zemlju u teškoj poziciji sa četiri minuta do kraja i pet faulova, odmah je pogledao na klupu kao: 'Bolje da j**eno tražite čelendž', kao da je klupa kriva što je napravio užasan potez. Stojim ovde u tunelu Maveriksa, tamo je tunel Seltiksa gde su pobednici. Ako će Luka ikada kao pobednik izlaziti iz tunela, moraće da iskoristi ono što se desilo u ovim mečevima NBA finala kao iskustvo i da nauči nešto - rekao je Brajan Vindhorst.

I nije se zaustavio.

- Ovakva odbrambena igra je neprihvatljiva. On je rupa na terenu i Seltiksi ga napadaju. Oni su u prednosti u ovoj seriji jer su ga napali defanzivno. Imate situaciju da se Luka žali na suđenje. Molili su ga, razgovarali s njim, on košta svoj tim zbog načina na koji se ophodi prema zvaničnicima. On je briljantan igrač, mnogo stvari radi dobro, tu su zbog toga kako je uradio. Njegov nastup u ovoj utakmici je bio neprihvatljiv i razlog zašto Maveriksi neće pobediti - istakao je Vindhorst. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading