KOSTA JE MAJCI UPUTIO TRI REČI! Dečak ubica KIPTI OD BESA: Ono što je izgovorio LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Hronika

08.02.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O ocu gotovo da se i ne raspituje, prenose izvori Republike.

KOSTA JE MAJCI UPUTIO TRI REČI! Dečak ubica KIPTI OD BESA: Ono što je izgovorio LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Paralelno s burom koju je izazvala Miljana Kecmanović, majka Koste Kecmanovića, dečaka-ubice iz OŠ "Vladislav Ribnikar", odvija se i druga u bolnici u kojoj veštače i nadziru dečaka-ubicu.

Foto: Republika

 

Naime, Kosta ponovo šokira čuvare iz policije i osoblje Klinike za psihijatriju i neurologiju za decu i omladinu. 

Kako nezvanično saznajemo, on je nedavno u jednom trenutku, okrenut prema prozoru, viknuo:

"Istrunućeš u zatvoru!"

Kada ga je jedan od policajaca upitao kome se obraća, on mu je hladnokrvno odgovorio:

"Onoj ženi što se zove majka."

On je već ranije, često menjajući raspoloženje, iskazivao bes prema majci koji nikome od zaposlenih u klinici nije jasan. Umislio je da će moći da bude prisutan na suđenju Miljani i ocu Vladimiru, gde je hteo da "sve ispriča". Na šta je mislio, nije rekao - objašnjava obavešteni izvor iz bolnice.

Republika

Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

 

 

- Ukoliko ju je poznavao, može se reći da je to jedina ženska osoba "koju nije mrzeo". Poznato je da su gotovo sve žrtve devojčice i da je navodno masakr počinio da bi se osvetio majci. Zbog toga i jeste čudna ova blaga komunikacija s devojčicom - navodi izvor.

ŽELIM SVE DA KAŽEM

Pitao je sve u bolnici kada će da počne suđenje jer je nestrpljiv.

- U neverici smo ostali nas četvoro u sobi, koliko nas je bilo u tom momentu. Kosta je pitao: "Zašto me ne zovu, kad će više to suđenje? Prošla je i Nova godina i svi praznici, a poziva nema. Znam da nemam dovoljno godina da mi sude, ali pitaće me na suđenju ocu i majci da ponovim šta sam rekao kad su me saslušavali putem video-linka. Želim da kažem sve šta imam kad odem u Palatu pravde" - otkrio je izvor Republike.

Kostin odnos s majkom je, da podsetimo, u najmanju ruku, turbulentan. Kako je istraga pokazala, on je mesecima planirao kako će izgledati masakr u "Ribnikaru" i pritom želeo samo jednu stvar, da Miljana Kecmanović pati.

Kako navodi obavešteni izvor, on želi da bude u centru pažnje.

Kosta je nakon zločina, opisao detaljan plan koji je osmislio da bi se osvetio majci.

- On je majku jednog ubice iz dokumentarnog filma poistovećivao sa svojom jer je smatrao "da ona nema saosećanja za njegove probleme". Zapravo, hteo je da pate majke njegovih ubijenih drugara, ali i njegova. Tu patnju, kao i krike uplašene i ranjene dece, video je kao neku vrstu kompenzacije za svoju duševnu bol - naveo je izvor. 

Oca ne pominje

Zanimljivo je da je dosad dečak-monstrum najmanje besa ispoljavao prema ocu Vladimiru. Da li mu je on više izlazio u susret učeći ga da puca, vodeći u streljanu na obuku u rukovanju oružjem i povlađujući mu, biće takođe poznato kad opet svi iz porodice budu saslušani.


- Štaviše, on oca uopšte ne pominje - naveo je obavešteni izvor.

Foto: Printscreen/YouTube, Republika/Ustupljene fotografije

 

 

Izvor Republike navodi da će istraga pokazati odakle Miljanin DNK na čauri jednog od metaka ispaljenih u učionici VII/2. Da li je taj biološki trag preneo na metak baš Kosta da bi joj naudio, utvrdiće forenzičari.

Čak i roditelji pobijene dece u "Ribnikaru" misle da u odnosu monstruma s roditeljima mnogo toga nije štimalo.

Očajni Anđelko Aćimović, otac ubijene male Angeline, smatra da Miljana i Kostin otac Vladimir glume emocije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook, Shutterstock

 

 

- Lažne emocije su pokazali kad su se videli međusobno, a pored nas je ona prošla kao hladnokrvna osoba. Njihove emocije su nula, nema ih. Vladimir i Miljana sebe sažaljevaju, a ne žrtve. Mali je žrtva njihove nebrige i interneta, koji je nekontrolisano koristio jer roditelji o tome nisu brinuli - rekao je za Republiku Anđelko Aćimović.

Kako kaže, oni su plakali jer su hteli da prevare medije.

- Ona nema emocije jer ni sinu svom, kakav god da je, nije otvorila dušu kad ga je videla posle toliko vremena, dok je svedočio iz bolnice preko linka - dodao je Angelinin otac.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Dr. Živago

08.02.2024 11:54

Ajde videcemo sta ce joj porucit, ako bude svedocio? Samo ima nesta sto zakon Srbije kaze, a to je da Miljana moze trunit u zatvoru najvise 3 god!

Odgovori 16 13
Ja

08.02.2024 13:25

Ova žena je izgleda pravi monstrum.

Odgovori 37 14
Opinion

08.02.2024 16:04

Мислим да су косту наместили родитељи или пријатељ. Не мислим да је 100% крив. Шта да Коста само глуми да ко му је наместио. Мислим да Косту треба пустити из болнице и довести у хранитељску породицу далеко као у америку или тако нешто и хранитељска породица га школује.

Odgovori 7 82
Au covece

08.02.2024 17:27

@Opinion - E vala i vi iz republike svakave debilne komentare pustate

Odgovori 29 10