PRETUKLI GA NASMRT, UVILI U JORGAN I ZAPALILI! Novi detalji horora u Ralji! Zoran je ubijen zbog 2.000 DINARA?!

Autor:

Hronika

09.04.2022

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana I. (50) čije je telo danas pronađeno u kamenolomu u Ralji kod Sopota na smrt su pretukla trojica ubica, a zatim su ga uvili u jorgan i plastiku, zapalili, pa bacili u kamenolom.

PRETUKLI GA NASMRT, UVILI U JORGAN I ZAPALILI! Novi detalji horora u Ralji! Zoran je ubijen zbog 2.000 DINARA?!

Foto: Ilustracija: Republika.rs,ST/Nebojša Mandić

Pošto su nesrećnog čoveka udarcima prebili na smrt osumnjičeni Alija D. (45) Mihajlo K. (59) Silmonom S.(27) iz Ralje pokušali su da zapale telo kako ga nikada niko ne bi pronašao.

Telo su umotali u stari dušek i plastiku i tako su ga zapalili. Potom su ga bacili u jamu u kamenolom u Ralji koji se nalazi na oko 300 metara od ulice - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje:

- Nakon toga bagerom je na to meso , odnosno u tu jamu, istovareno oko 15. 000 metara kubnih zemlje. Telo je pronađeno nakon nekoliko dana kopanja na dubini od oko 5 metara - rekao je izvor Informera i dodao da je telo kada su ga pronašli bilo u delovima.

Podsetimo, Alija D.(45) Mihajlo K.(59) uhapšeni su zbog sumnje da su zajedno sa Silmonom S. (27) na smrt prebili i zapalili telo Zorana Isailovića za kojim se tragalo od 20. marta. 

Alija i Mihajlo su uhapšeni dok se za Silmonom traga. Prema nezvaničnim informacijama sumnja se da je on istog dana pobegao iz zemlje. 

Sumnja se i da je motiv monstruoznog ubistva 2.000 dinara koje je nesrećni čovek pozajmio. 

Foto: Srpski telegraf

 

Stupili smo u kontakt i sa Zoranovim rođenim bratom Miroslavom koji je rekao da se sa Zoranom čuo dva dana pre njegovog nestanka. 

- Ni slutio nisam da mu se ovako nešto desilo. Čuli smo se dva dana pre nego je nestao. Nije mi palo na pamet da mu je se bilo šta loše desilo. Pa on ni mrava nije zgazio. Voleo je nekad da popije ali se nije opijao. Ne znam kako je uopšte stupio u kontakt sa tim ljudima. Taj novac koji su mu uzeli je pozajmio da ima za neko vreme - priča za Informer Miroslav, rođeni brat ubijenog Zorana. 

Kako nam je objasnio Zoran je živeo sam nije imao penziju. 

- Radio je kao policajac jedno vreme u mladosti u Kneza Miloša, kada je to napustio snalazio se kako je znao. Nije imao penziju i radio je u šta je stigao. U poslednje vreme radio je nešto u Beogradu - priča potreseni čovek.

Prema njegovim rečima Zoran je živeo sam i povremeno je odlazio kod rođaka u Ivanču i Ralju. 

- Čuo sam da su mu telo našli u kamenolomu. Rekli su mi da moraju da provere DNK, te sam išao i ja da dam uzorak. U ponedeljak su rekli da će biti gotova analiza. Iskreno ni sada ne mogu da verujem da je to moj Zoran. Ne znam kakvi su to ljudi mogli njega da napadnu, on je bio baš miran čovek - priča drhatvim glasom nesrećni čovek.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading