ISTINA O TRUDNOĆI ANĐELE ĐURIČIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Komšije PRVI PUT progovorile o Zvezdanu Slavniću na OVAJ način, sve se otkrilo!

Autor:

Zadruga

16.09.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Anđele Đuričić joj pružile veliku podršku!

ISTINA O TRUDNOĆI ANĐELE ĐURIČIĆ ISPLIVALA NA VIDELO: Komšije PRVI PUT progovorile o Zvezdanu Slavniću na OVAJ način, sve se otkrilo!

Foto: youtube.com/pink.rs

U rijalitiju ,,Elita 8" došlo do proslave rođendana takmičarke Anđele Đuričić. Ona je svoj dan provela sa cimerima iz Bele kuće, a atmosfera je bila vesela i puna iznenađenja.

Anđela je proslavu svoje 28. godišnjice života obeležila uz muziku, ples i raznovrsne igre sa svojim prijateljima iz rijalitija. Uprkos izolaciji u kući, Anđela je uspela da napravi nezaboravnu proslavu uz pomoć svojih cimera.


Međutim, dok je Anđela uživala u svojoj rođendanskoj proslavi, stigle su dramatične vesti iz Crne Gore. Naime, prema informacijama koje su stigle u Srbiju od komšija porodice Đuričić, Anđelinim roditeljima nije bilo lako tokom prethodnih meseci, nakon što je izašla iz veze sa Zvezdanom Slavnićem

- Iskreno da vam kažem, ja ih nisam viđala često na ulici, to su ljudi radnici, imaju svoj život i ne bave se tuđim. Anđelu sam viđala, to je sada potpuno drugo dete, skroz se promenila, nekada je bila onaj vrcavi devojčurak, ali nakon veze sa onim, ta devojka više ne liči na sebe. Morala je nekako preko noći da odraste. Kad je sretnete znala je vrlo često da bude tužna, nekako je iz nje izbijala ta tuga, kao da je patila za svim što je priredila roditeljima - priča među prvim komšinicama za naš portal i nastavlja:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

 

- Roditelji su se takođe mnogo promenili, a kako i ne bi, kroz šta su samo prošli... Sve se nekako prebrzo desilo, sve ih je stiglo. Ja sam rekla da je na nju neko bacio crnu magiju, tako se ponašala, kao da je imala sve vreme demona kraj sebe, ali uz pomoć Boga, ona je išla i pod Ostrog, sve se vratilo u normalu.

Komšinica nam je ispričala i da su se svi plašili da Anđela ne zatrudni:

- Sad, da me neko ne shvati pogrešno za ovo, ali na svu muku, samo joj je trebalo to. Mi ne znamo stvarno kakav je to čovek, koji može na takav način da se ponaša pred jednoj mladoj devojci, srećom, pa nije otišlo korak dalje, da je mlada zatrudnela, da je ostala tako bez njega, pa šta bi ona radila? Ne znam, samo mi je drago što je sve to iza njih, da su oni uspeli da pronađu mir i da sada mogu da gledaju svoju ćerku u potpuno drugačijem izadnju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading