"NIKADA TO NEĆU DA JOJ ZABORAVIM"! OVO JE MILJANA REKLA NAKON RAZGOVORA SA MARIJOM: Pa otkrila da li će pauzirati sa rijalitijem!

Autor:

Zadruga

16.09.2024

00:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je saznala u rijalitiju da nosi Zolino dete

"NIKADA TO NEĆU DA JOJ ZABORAVIM"! OVO JE MILJANA REKLA NAKON RAZGOVORA SA MARIJOM: Pa otkrila da li će pauzirati sa rijalitijem!

Foto: RTV PINK printscreen

Večeras, u emisiji "Elita 8", Miljana Kulić je doživela pravu dramu kada je saznala da je druga sa svojim bivšim dečkom, Lazarom Čolićem Zolom. Ova neočekivana vest šokirala je kako Miljanu, tako i čitavu naciju koja prati ovaj rijaliti program.

- Ne bih otišla odavde. Sad mi je cilj da sve obezbedim. Volela bih da osnujemo porodicu, da kupimo zajednički stan i da se skućimo i da Željko bude sa nama i da sve bude kako treba. Da se konačno osamostalimo - rekla Kulićeva u razgovoru sa voditeljem Darkom.

Miljana je navela da bi bila posvećena i da bi dala sve od sebe da i njeno drugo dete ima lepo i srećno detinjstvo.

- Nikada to neću da joj zaboravim, posle Zole najviše volim majku. Ona je vodila računa o mom Željku - rekla je Miljana vidno uzbuđena nakon saznanja da nosi Zolino dete.

Miljana je rekla kako se oseća kao da je zatočena i da sama ne može da donosi odluke o svom životu.

- Bilo koga da pitaš kakva sam ja kad sam van rijalitija, nemam oscijalcije, niti pijem alkohol - rekla je Miljana, insistirajući na tome da drugačije živi van rijalitija i da nije "luda".

- Da, imala sam nenormalne reakcije u rijalitiju, ali sam napolju sušta suprotnost - rekla je Miljana.

Podsetimo, produkcija rijalitija je omogućila Miljani da se čuje sa majkom Marijom Kulić kako bi je tešila u ovom teškom trenutku. Međutim, na veliko iznenađenje, Marija nije želela da se javi na telefon. Ova situacija je dodatno pogoršala Miljanino emotivno stanje, jer je pomislila da je njena majka ljuta na nju i da je možda čak odlučila da je se odrekne.

Marija se nakon toga javila, a njena reakcija ostavila je u šoku.

Pitala je Miljanu koje lekove pije i da li je svesna da je na taj način ugrozila dete koje nosi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading