PARIZ UMALO DA DOĐE DO POBEDE NAD PARTIZANOM: Dejvis u poslednjoj sekundi doneo pobedu!

Autor:

Sport

15.09.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nakon drame došli do pobede.

PARIZ UMALO DA DOĐE DO POBEDE NAD PARTIZANOM: Dejvis u poslednjoj sekundi doneo pobedu!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana ostvarili su uzbudljivu pobedu nad ekipom Pariza rezultatom 83:82 na turniru u Beogradu. Veliku ulogu u ovoj pobedi imao je Brendon Dejvis, koji je postigao odlučujući pogodak sekund pre kraja meča. Sve je rešeno u neizvesnoj završnici, nakon što je Karlik Džons pogodio trojku za vođstvo Partizana od 81:78. Pariz se uspešno vratio u igru, ali je Dejvis zasijao sjajnim potezom i doneo pobedu crno-belima.

Prvo poluvreme je proteklo u izjednačenoj borbi, sa crno-belima koji su držali prednost, ali nisu uspeli da se odvoje više od pet poena. Na odmor se otišlo sa vođstvom Partizana od 46:43.

Foto: Starsport

Detalj sa utakmice Partizana i Pariza

U trećem delu utakmice, činilo se da Partizan preuzima kontrolu nad utakmicom. Podržani od strane navijača, igrači pod vođstvom Želimira Obradovića stigli su do dvocifrene prednosti od 66:53. Međutim, ekipa Pariza uspešno se vratila u igru, smanjila zaostatak i preuzela vođstvo od pet poena.

Poslednja četvrtina donela je veliku neizvesnost, sa obe ekipe izmenjujući vođstvo. Na kraju, odlučujući trenutak pripao je Partizanu, zahvaljujući sjajnom potezu Brendona Dejvisa.

Košarkaši Partizana pokazali su izuzetnu borbenost i odlučnost, osiguravajući pobedu u poslednjim trenucima meča. Ova pobeda donosi veliko zadovoljstvo navijačima crno-belih i predstavlja sjajan početak turnira u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading