GROBARI PONOVO POKAZALI PRAVO LICE: Navijači Partizana GNUSNO vređali Vesnu Čović!

Autor:

Sport

15.09.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ružne sceme.

GROBARI PONOVO POKAZALI PRAVO LICE: Navijači Partizana GNUSNO vređali Vesnu Čović!

Foto: Starsport

Poslednjeg dana pripremnog turnira u Hali 3 Beogradskog sajma, košarkaši Partizana i Pariza odmerili su snage u očekivano uzbudljivoj utakmici. Crno-beli su dobili veoma tesno, pogotkom Dejvisa u poslednjim momentima. Međutim, ono što je trebalo da bude sportski spektakl, pretvorilo se u skandal koji je uzburkao javnost.

Utakmicu između ova dva tima prekinula je sudijska trojka zbog pogrdnih skandiranja sa tribina na račun Vesne Čović, supruge predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića. Navijači Partizana su pevali stihove već poznate široj javnosti na račun gospođe Čović, što je dovelo do odluke sudija da prekinu meč dok se situacija ne smiri.

Čak i legendarni trener Željko Obradović je pokušavao da utiče na situaciju, moleći navijače da prestanu sa skandiranjem. Međutim, pogrdne reči su postajale sve glasnije, što je dodatno zakomplikovalo situaciju. Na kraju, navijači Partizana su se vratili na repertoar posvećen svom klubu, pa je meč mogao da se nastavi.

Foto: Starsport

Smirivao publiku: Željko Obradović

Ovaj incident je izazvao burne reakcije u javnosti i postao predmet rasprave o granicama sportskog navijanja i poštovanja prema drugim osobama. S obzirom na to da je utakmica prekinuta zbog neprihvatljivog ponašanja navijača, postavlja se pitanje o odgovornosti i disciplini unutar sportskih manifestacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading