DEJVIS ZAPALIO HALU: Ovako je Partizan došao do pobede u poslednjoj sekudni! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama pripala crno-belima

DEJVIS ZAPALIO HALU: Ovako je Partizan došao do pobede u poslednjoj sekudni! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaški tim Partizana ostvario je pobedu nakon velike drame protiv Pariza rezultatom 83:82, u utakmici odigranoj na Sajmu u Beogradu. Odlučujući poen postigao je Brendon Dejvis u poslednjem napadu, nakon što je Partizan ušao sa zaostatkom od jednog poena. Ova pobeda je posebno važna s obzirom na to da će Pariz od naredne sezone takođe igrati u Evroligi, što znači da nas očekuju još uzbudljivi susreti između ova dva tima.

Brendon Dejvis se istakao kao junak večeri postigavši odlučujući koš za pobedu svog tima. Sa ukupno 10 postignutih poena, Dejvis je pokazao izuzetnu odlučnost i hladnokrvnost u ključnom momentu utakmice, čime je zasluženo zasenio ostale igrače na terenu.

Poslednji napad Partizana delovao je haotično, a ispod koša se vodila izuzetno žestoka borba za loptu. S obzirom na rezultat, svaki dodatni skok ili osvojena lopta imali su ogroman značaj, što je dodatno podiglo tenziju i učinilo da odlučujući trenuci budu još dramatičniji.

Naredna sezona donosiće još uzbuđenja jer će i Pariz imati priliku da se takmiči u Evroligi, što će dodatno začiniti rivalstvo između ova dva kluba. Očekuje nas još barem dva uzbudljiva okršaja i prilika da vidimo kako će se ovi timovi nositi na evropskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading