PRVE FOTKE PRETUČENE MATEE STANKOVIĆ: Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK, krv joj ŠIKLJA iz nosa, a po telu MODRICE I PODLIVI! (VIDEO+FOTO)

Autor:

Zadruga

15.09.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika došao je do ekskluzivnih fotografija na kojima se vidi pretučena Matea Stanković iz rijalitija ,,Elita 8"!

PRVE FOTKE PRETUČENE MATEE STANKOVIĆ: Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK, krv joj ŠIKLJA iz nosa, a po telu MODRICE I PODLIVI! (VIDEO+FOTO)

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Elita 8 je već iznedrio mnoge sukobe i intrige, a jedan od najaktuelnijih jeste sukob između pevačice Matee Stanković i učesnice Silvije Patrik. Još na samom početku emisije, Matea je najavila da će javno raskrinkati Silviju, a situacija je dodatno eskalirala nakon napada na pevačicu.

Portal Republika došao je do ekskluzivnih fotografija i snimka, koje je napravila Matea nakon napada, na kojima se mogu videti modrice, što možete videti u snimku i galeriji u nastavku teksta:


Silvija Patrik je, pre ulaska u rijaliti, nasrnula na Mateu, sa kojom je nekada bila prijateljica. Ovaj incident je izazvao veliku pažnju javnosti, a Matea je odlučila da javno progovori o svojim namerama da se suprotstavi Silviji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


U javnom obraćanju novinarima, Matea je odlučno izjavila:

 

 

- Neću je uopšte štedeti, spremna sam sve da joj naplatim. Ako se ja naoštrim, neće joj pomoći ni obezbeđenje. Ne plašim se, slobodno, nek me udari. Neću prva krenuti da je udarim, ali ću je psihički maltretirati, jer znam da je slaba psihički, bez obzira što je izjavila da je psiholog, to nije istina, postoje dokazi. Ona je konobarica, iako priča drugačije.


Ove reči su jasno pokazale odlučnost i samouverenost pevačice Matee Stanković u nameri da se suoči sa svojom nekadašnjom prijateljicom, a javnost je s nestrpljenjem očekivala dalji razvoj događaja.

Nakon incidenta, Matea je odmah napravila fotografije kao dokaz o napadu, a javnost je saznala da je Grand došao u posed ovih fotografija. Ovo je dodatno podgrejalo interesovanje za sukob između ove dve učesnice rijalitija, a mnogi su se pitali kakav će biti dalji tok njihovog sukoba.

Sukob između Matee Stanković i Silvije Patrik izazvao je veliku pažnju javnosti, a očekuje se da će dalji tok Elita 8 doneti nove preokrete u njihovom odnosu. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će doći do ostvarenja Mateinih najava o raskrinkavanju Silvije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading