OVO ĆE PODIĆI VELIKU PRAŠINU: "Romantičari" BRUTALNO prozvali Partizan, ima veze sa Zvezdom!

Autor:

Sport

15.09.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doživeli šokantan poraz.

OVO ĆE PODIĆI VELIKU PRAŠINU: "Romantičari" BRUTALNO prozvali Partizan, ima veze sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Uzbudljivo veče u Zaječaru donelo je fudbalski spektakl između Partizana i OFK Beograda. Crno-beli su dva puta vodili, ali je OFK Beograd uspeo da se vrati i na kraju slavi sa 3:2. Ova pobeda predstavlja veliki šok za navijače Partizana, posebno imajući u vidu da se derbi sa Crvenom zvezdom približava.

Nakon osam godina, OFK Beograd se vratio u Superligu Srbije, a pobeda protiv Partizana definitivno je njihov najveći uspeh u poslednjih osam godina. Na zvaničnom "Instagram" profilu OFK Beograda, nakon pobedonosnog gola Stojiljkovića, osvanula je samo jedna reč "Brrrrrrrrrrrrr". Ovo predstavlja jasnu provokaciju na račun crno-belih, koji sada zaostaju osam bodova za Crvenom zvezdom, uz utakmicu manje.

Ovo će defintivno izazvati veliku pometnju u srpskom fudbalu, a pogotovu kod "grobara" koji su već dovoljno ljuti zbog poraza koji je doživeo njihov tim. "Romatičari" su sve šokirali u Zaječaru, a crno-beli nastavljaju sa lošom formom koja ih prati dugo već. Partizan nije uspeo da se plasira u Evropu što dodatno izaziva bes kod navijača koji već neko vreme protestuju zbog uprave. 

Narednu utakmicu Partizan igra 174. večiti derbi protiv Crvene zvezde, što dodatno pogreva atmosferu i tenziju. Sa druge strane, OFK Beograd u sledećem kolu gostuje u Pančevu ekipi Železničara. Biće zanimljvo videti kako će se odvijati sezona, da li će crno-beli naći način kako da uđu seriju pboeda, a "romantičari" da budu što bolje plasirani na tabeli i da se na Karaburni ponovo igra Evropa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading