NAKON ATENTATA NA DONALDA TRAMPA OGLASILA SE I NJEGOVA PORODICA: "Mom ocu ponestaje života"

Autor:

Svet

16.09.2024

02:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva Trampva sina su dala izjave

NAKON ATENTATA NA DONALDA TRAMPA OGLASILA SE I NJEGOVA PORODICA: "Mom ocu ponestaje života"

Foto: Printskrin/Youtube/ FNTV - FreedomNewsTV

Nakon što je FBI saopštio da je Donald Tramp bio predmet "očiglednog pokušaja ubistva" u njegovom golf klubu na Floridi oglasila se i njegova porodica.

- Mom ocu ovde ponestaje života - rekao je sin bivšeg predsednika, Erik Tramp, za Fox News.

- Koliko će još pušaka biti na udaljenosti dovoljnoj za atentat na mog oca?

Najstariji sin bivšeg predsednika, Donald Tramp mlađi, takođe je napisao ili podelio seriju tvitova u kojima povezuje incident sa "levičarskom propagandom".

Evo ko je napadač na Donalda Trampa

Republika

Foto: Facebook

Rajan Vesli Rut

 

Podsetimo, šerif okruga Palm Bič Rik Bredšo izjavio je da je čovek koji je uperio pušku kroz ogradu Trampovog golf terena imao nišan, rance i GoPro kameru, javlja AP.

Bredšo je rekao da je agent Tajne službe uspeo da uoči cev puške sa nišanom  koji je virio iz ograde u Trampovom golf klubu u Vest Palm Biču, preneo je CNN.

Osumnjičeni je bio udaljen 300 do 500 metara od bivšeg predsednika Donalda Trampa, rekao je zvaničnik.

Prema rečima Bredšoa, agent Tajne službe primetio je pušku kako viri iz ograde i otvorio vatru.

Agent je ispalio četiri do šest metaka, rekao je zvaničnik Tajne službe.

Osumnjičeni je potom pobegao, ali je nedugo zatim uhvaćen.       

Bredšo je rekao da se stvari osumnjičenog obrađuju.

Očevidac je video kako osumnjičeni beži iz žbunja i slikao je njegovo vozilo što je dovelo do hapšenja osumnjičenog.

Čovek koji je priveden nakon pucnjave u blizini Trampa bio je "relativno miran" kada je priveden, rekao je šerif okruga Martin, Vilijam D. Snajder.

"Nije pokazivao mnogo emocija. Nije pitao: 'O čemu se radi?'", rekao je Snajder.

Rekao je da je njegova agencija "preplavila" međudržavni put 95 i zatvorila veliki deo autoputa pre nego što je na kraju bezbedno zaustavila sumnjivo vozilo.

FBI je saopštio da je Tramp bio predmet "očiglednog pokušaja ubistva" u njegovom golf klubu na Floridi. I da se radi o Rajan Vizli Routu.

- Upoznajte Rajana Veslija Ruta, demokratu iz Severne Karoline koji se preselio na Maui da bi radio sa FEMA zgradama. Bio je u Vašingtonu, radi sa vladom i radio je sa Ukrajinom na regrutovanju vojnika. On se zalaže protiv svega za šta se Tramp zalaže i veruje da će konzervativci uništiti svet. Bio je toliko zabrinut da će Tramp postati predsednik i zaustaviti rat u Ukrajini da je osećao da treba da preduzme akciju. Ovo pada na teret cele demokratske partije, medija i elite koje se zalažu za više borbi u Ukrajini umesto mira. Upravo smo gledali kako ABC Nevs stalno traži od Trampa da odgovori na pitanja o Ukrajini, odbijajući da prihvati njegov poziv na mir. Kada će se ljudi probuditi zbog otrova DNC-a? - navodi se u jednoj od objava na mreži X koja je preplavljena fotografijama ovog čoveka, Rajana Vizlija Routa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading