TRAGIČNA SMRT POZNATOG KOŠARKAŠA! Sve se desilo dok je čekao prijatelja!

Autor:

Sport

08.09.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće upamćen kao izuzetno talentovan sportista čija je karijera prekinuta prerano.

TRAGIČNA SMRT POZNATOG KOŠARKAŠA! Sve se desilo dok je čekao prijatelja!

Foto: Starsport

Poznati turski košarkaš Ilkan Karaman preminuo je u tragičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Datči. Prema informacijama, Karamana je udario automobil dok je stajao na trotoaru, a vozač automobila se sumnjiči da je bio pod uticajem alkohola. Nesreća se desila dok je Karaman čekao svog prijatelja pored puta koji je sipao gorivo, dok je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario ga, nakon čega je Karaman preminuo na licu mesta.

Ilkan Karaman rođen je 1990. godine i svoju košarkašku karijeru započeo je u omladinskoj školi TOFAŠ-a. Tokom svoje karijere, nosio je dresove klubova kao što su Karšijaka, Fenerbahče, Bešiktaš, Manisa i na kraju ekipe Çayırova Belediyesi. Bio je poznat po svojoj izuzetnoj sportskoj veštini i bio je član turske reprezentacije više puta.

Ilkan Karaman je otputovao u Datču sa namerom da uživa u ronjenju, ali nažalost, njegov boravak završio se tragično. Nesreća koja je usmrtila ovog talentovanog košarkaša šokirala je sportsku javnost i ostavila prazninu u turskoj košarkaškoj zajednici.

Ilkan Karaman će biti upamćen kao izuzetno talentovan sportista čija je karijera prekinuta prerano, ostavljajući iza sebe tugu i sećanja na njegovu izuzetnu igračku veštinu. Ovaj tragični događaj je podsetnik na važnost bezbednosti u saobraćaju i posledice vožnje pod uticajem alkohola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading