OVOG PUTA JE STVARNO PRETERAO! Kirjos na skandalozan način provocira Sinera, uključio je čak i njegovu DEVOJKU! (FOTO)

Autor:

Sport

08.09.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazi sve granice.

OVOG PUTA JE STVARNO PRETERAO! Kirjos na skandalozan način provocira Sinera, uključio je čak i njegovu DEVOJKU! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nik Kirjos

Australijski teniser Nik Kirjos ne prestaje sa prozivkama na račun Janika Sinera, nakon što je mladi Italijan bio u centru pažnje zbog doping afere. Vest da je Sinera bio pozitivan na doping testovima u martu ove godine izazvala je buru reakcija u teniskom svetu. Kirjos je iskoristio priliku da se još jednom obruši na Sinera, ignorišući izgovore njegovog tima i izazivajući kontroverzu.

Sinera je, prema navodima, bio pozitivan na nedozvoljenu supstancu kolstebol na turniru u Indijan Velsu, a njegov tim je optužio fizioterapeuta i člana tima za propust. Tvrdili su da je supstanca dospelela u organizam preko kože tokom masaže, ali ova priča nije ubedila Kirjosa, koji i dalje nastavlja sa prozivkama.

Nik Kirjos je ovog puta preterao u svojim prozivkama, kada je jedan korisnik društvene mreže "X" objavio je Nikovu i Aninu zajedničku fotografiju iz perioda kada su bili u vezi, a Kirjos je odmah iskoristio priliku da još jednom "pecne" Sinera, ostavivši kratak, ali krajnje prostački komentar:

- Drugi servis - sa jasnom aluzijom da je pre veze sa Sinerom bila sa njim.

 

 

Naime, Kirjos je pre nekolko godina bio u vezi sa ruskom teniserkom Anom Kaljinsajom, koja je sada devojka Janika Sinera.

Ova reakcija izazvala je osudu javnosti i podigla tenzije između Kirjosa i Sinera na još viši nivo.

Ova situacija još jednom pokazuje Nikovu sklonost ka kontroverzama i provokacijama, ali takođe baca i svetlo na Sinerovu situaciju i podseća nas na ozbiljnost problema dopinga u svetu sporta. Dok se teniska javnost bori sa ovom aferom, ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati odnos između Kirjosa i Sinera, kao i kakve će biti posledice ove skandalozne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading