HRVATI SAMO PREVARAMA STIŽU DO POBEDE! Nelegalnim udarcem nokautirao Bekočevića i zgrozio publiku u regionu! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.09.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč koji je trebalo da bude spektakularna završnica Vasinog MMA puta pretvorio se u pravi haos.

HRVATI SAMO PREVARAMA STIŽU DO POBEDE! Nelegalnim udarcem nokautirao Bekočevića i zgrozio publiku u regionu! (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Jedan od najpoznatijih boraca sa ovih prostora, Vaso Bakočević, doneo je odluku koja je iznenadila mnoge u svetu MMA borbi. Nakon kontroverznog meča u Puli protiv Filipa Pejića, Vaso je odlučio da se povuče iz sveta borilačkih veština. Meč koji je trebalo da bude spektakularna završnica Vasinog MMA puta pretvorio se u pravi haos kada je Pejić nedozvoljeno udario Bakočevića nogom u glavu dok je ležao na zemlji. Meč je prekinut, Pejić je diskvalifikovan, a Vaso je formalno proglašen pobednikom. Međutim, Vaso je zatražio od sudije da meč bude završen bez pobednika, podigavši Pejiću ruku kao znak priznanja.

 

 


Vaso Bakočević, poznatiji kao "Psihopata", ostavio je neizbrisiv trag u svetu MMA borbi. Sa svojim hrabrim pristupom, tehničkom veštinom i neumornom borbom, Vaso je stekao veliku popularnost među ljubiteljima ovog sporta. Njegove borbe su uvek bile neizvesne, a njegova odluka da završi karijeru nakon kontroverznog meča sigurno će ostaviti dubok trag u svetu MMA.

Nakon meča, Vaso je iznenadio sve svojom objavom da se povlači iz MMA sveta. "Svaka čast svima, ali ja neću da radim MMA. Zamisli sada ja dođem kući i kažem deci 'vaš tata je pobedio meč', pustim snimak, a oni vide ono. Filip Pejić je pobedio ovaj meč! Ovo je moj poslednji MMA meč, vidimo se na bernaku, imam decu i porodicu. To je to", poručio je Vaso Bakočević.

Vaso je tokom svoje karijere pokazao izuzetnu hrabrost, veštinu i poštovanje prema protivnicima, i njegovo odlučno povlačenje iz sveta MMA sigurno će ostaviti prazninu u ovom sportu. Svi ljubitelji borilačkih veština pamtiće njegove spektakularne borbe i hrabrost koju je pokazivao u oktagonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading