VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI! Fanovi skočili na noge od uzbuđenja, ovo smo svi čekali: "LUNA JE SADA SAZRELA...."

Autor:

Zadruga

04.09.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiglo zvanično saopštenje!

VELIKI POVRATAK ĐOGANIJA U RIJALITI! Fanovi skočili na noge od uzbuđenja, ovo smo svi čekali: "LUNA JE SADA SAZRELA...."

Foto: ST/Nikola Mutić

Poznati pevač Baki B3 se sprema da ponovo uđe u rijaliti, ovog puta u novu sezonu "Elite". Na samom početku ove avanture, Baki je otvoreno podelio šta će mu najviše nedostajati tokom boravka u rijalitiju. Iako će biti okružen raznim izazovima i dešavanjima, Baki ističe da će mu najviše nedostajati vreme provedeno sa decom. On ističe da je veoma vezan za svoju decu, te da mu teško pada razmišljanje o tome kako sin od sedam godina izražava želju da "ide da radi, da zaradi". Baki ističe da je za njega bitno da čuje svoju decu, a posebno mu teško pada što će jedno od njih krenuti u vrtić, dok drugo kreće u prvi razred.

Foto: Republika/Goran Doljančević

Baki B3

 - Idemo na ekskurziju. Mnogo sam vezan za decu. Kaže sin od sedam godina "Tata idem ja da radim, da zaradim", teško mi je. Bitno mi je da ih čujem, jedan kreće u vrtić, jedan u prvi razred - reko je denser

Đoletova podrška i nova muzika

Baki je takođe otkrio da mu je podrška Đoleta Đoganija bila od velikog značaja. Ističe da je tokom svog napretka, Đole gledao na njega drugačijim očima, te da mu je ta podrška bila izuzetno važna.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Đole Đogani

Baki naglašava da je Đole imao važnu ulogu u njegovom životu i karijeri, te da je bio uz njega u presudnim momentima. Takođe, pevač ističe da je spreman za novo poglavlje u karijeri, te da je pripremio nove pesme za svoje fanove.

- Đoletu nije bilo svejedno. Napredovao sam dosta, meni rijaliti nije život. Video me je već drugačije, oduvek sam njega pitao šta misli o svemu. On je imao važne odluke u mom životu i karijeri, bio je tu u presudnim momentima. Šta uraditi ako ne uđem tu, spremio sam nove pesme - rekao je Baki, pa se dotakao Lune Đogani i njenog učešća. 

Foto: Printscreen

Luna i Marko sa decom

 - Luna, Marko i ja nismo imali problem. Luna je sad ozbiljna, ima svoju porodicu, srećna je. Opravdala je svoje greške. Ona nije menjala krevete, nije skakala s k na k - rekao je denser, prenosi "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading