ANELINA ĆERKA ŽALOSNO DOZIVA OCA! Asmin se javno ODREKAO Nore, ona zapomaže na sav glas!

Autor:

Zadruga

03.09.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asmin Durdžić je javno objasnio zašto je ostavio ćerku, Aneli uzvratila žestoko.

ANELINA ĆERKA ŽALOSNO DOZIVA OCA! Asmin se javno ODREKAO Nore, ona zapomaže na sav glas!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić, jedna od otkrivenih učesnica "Elite 8", nije štedela reči kada je reč o postupcima i rečima koje je Mustafa Durdžić, otac njenog bivšeg supruga Asmina Durdžića, javno objavio na Fejsbuku na račun njene i Asminove ćerke Nore. Izrazila je svoj bes i odlučno uzvratila na brutalne optužbe Mustafe, ali i Asmina, koji se kasnije oglasio putem Instagram profila i obratio majci svog deteta:

- Mogla si, ku*vo, i u rijaliti, a da me nisi pljuvala, to dete bi imalo oca i imalo bi od mene sve, ali ne ti si pljuvala mene, moju porodicu, ženu koju volim i zatooo dete nema oca a ni majku jer je opet ostavljaš, jer si zeljna popularnosti i sve to ti je vaznije od deteta, jedini krivac što je mala ostavljena sama si ti ana*na. Zlo koje koristi dete za rijaliti da manipuliše narod da se sažale jadne ostavljene žene samo zato ti ovo dete služi. Tako si koristila Noru za TikTok snimanje pa kada ugasiš kameru oćeš s detetom da se baciš sa terase, nakazo - napisao je Asmin putem Instagrama, a Aneli je odgovorila na veoma interesantan način.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Asmin Durdžić

Umesto da daje izjave, Aneli je odlučila da pošalje snimak svoje ćerkice Nore koji je bio njen odgovor na celu situaciju. Na snimku se vidi Nora kako pozdravlja tatu, što je bilo jasan odgovor na optužbe i uvrede, kako prenosi Pink.

- K**vo, A**lna Ahmić samo možeš da zahvališ ljubavi mog života što ćutim i što te ne diram, ali ti me ne ostavljaš na miru? Vraćam se iz Majamija. Uskoro pretres sa Alibabom! Gori Balkan! Nemoj posle k*rvo da cviliš kako može tako da kaže za majku deteta, bla, bla... Tražila si sad, gledaj! - zapretio je Asmin Durdžić ranije na svom Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading