ŠOK PREOKRET PRED ELITU! Ovaj takmičar ODUSTAO od učešća, doneo ZVANIČNU ODLUKU, pa Pinku uputio OTVORENO PISMO! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.09.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potencijalni takmičar ,,Elite 8" odlučio je da ipak neće ući 7. septembra na imanje u Šimanovcima.

ŠOK PREOKRET PRED ELITU! Ovaj takmičar ODUSTAO od učešća, doneo ZVANIČNU ODLUKU, pa Pinku uputio OTVORENO PISMO! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen, Tanjug/N.Raus

Početak rijalitija ,,Elita 8" je u subotu, a prethodnih dana, kao i narednih, imate priliku da upoznate buduće potencijalne takmičare, budući da portal Republika budno prati sva dešavanja na sistematskim pregledima. 

Međutim, izgleda da ćemo se i pre nego što je rijaliti počeo, morati oprostiti od jednog takmičara. Naime, Predrag Peca Lazić na Instagram profilu objavio je otvoreno pismo, u kom je otkrio da u subotu neće ući na imanje u Šimanovcima, zbog privatnih problema koji su mu iskrsli. 

Foto: Republika

Peca Lazić ne ulazi u Elitu 8

 

- Daćemo malo oduška ,,beogradskim šmekerima i mangupima". Samo da kažem pošto me mnogi pitaju, ne ulazim 7. Nećemo se gledati, imam trenutno neke privatne probleme, molim novinare koji daju dezinformacije nekim nebitnim likovima koji ulaze u rijaliti da li ja ulazim u drugi rijaliti ili ne, to je isključivo moja stvar, a što ne ulazim u subotu u Elitu 8 je isključivo moj izbor, a ne uticaj neibtnih stranica i admina kao što su takozvani ,,Kileri", a više je drajveler. Ali bićete obavešteni o mojoj saradnji sa Pinkom - napisao je Peca Lazić na Instagramu i tako šokirao sve njegove pratioce koji su se radovali njegovom ulasku u ,,Elitu 8". 

Republika

Foto: Instagram.com

Peca Lazić ne ulazi u Elitu 8

Međutim, mnogi su pomislili da je ovo Pecina fora, budući da je vlasnik televizije Pink Željko Mitrović otkrio da će i 8. septembra biti ulazak takmičara u ,,Elitu 8", odnosno da će biti ove godine dva otvaranja imanja u Šimanovcima. Tako da, i dalje postoji mogućnost da Peca uđe, samo drugog dana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading