TAKI BRANI MAJU KAKO STIGNE! Marinkovićka se tukla po Zagrebu, a evo šta je pozadila sukoba!

Autor:

Zadruga

30.08.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je u Hrvatskoj bila vrlo ozbiljna...

TAKI BRANI MAJU KAKO STIGNE! Marinkovićka se tukla po Zagrebu, a evo šta je pozadila sukoba!

Foto: Republika Tv, Printskrin/RTV PINK

Starleta Maja Marinković sve je iznenadila kada je u emisiju "Narod pita" došla sa modricama na telu, ali nije htela da otkriva kako su nastale i da li ima veze sa Stanislavom Krofakom.

Naime, kako se saznalo u međuvremenu, Maja se navodno potukla dok je boravila u Hrvatskoj, a povod za to je bila devojka koja je dobacila Krofaku, što je Maja odmah shvatila kao provokaciju. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Marinković

 

- Svi znaju kakva je Maja kada je neko provocira. Navodno su dve devojke prolazile pored njih dvoje, pa je jedna dobacila da je Stanislav super frajer. Izgleda da su prepoznale Maju, pa su sve namerno i koristile za provokaciju, jer znaju kako se u rijalitiju pecala kad joj neko napada momke. Ona je tad krenula da se gurka sa tom jednom devojkom, pokoškale su se, ali je Stanislav uspeo da smiri situaciju i da ih razdvoji pre nego što nastane veći karambol - otkrio nam je izvor.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Maja Marinković

 

 

- Maja kao Maja uvek mora da reaguje. Ništa ona nije izazvala. Ne treba da se diže prašina i sve je uz najboljem redu. Sve što treba, najbolje je za to da nju pitate - poručio je on za medije. 

Foto: Instagram.com

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Na društvenim mrežama su takođe počeli da se nižu razni komentari u kojima su ljudi pisali da Maja jeste napravila incident, kao i da je policija intervenisala u tom trenutku jer je situacija bila vrlo ozbiljna.  

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading