ANĐELO PRIZNAO DA IMA PROBLEM SA ANITOM! Nastala FRKA u odnosu, evo zašto nisu ZAJEDNO!

Autor:

Zadruga

30.08.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković priznao detalje odnosa sa Anitom Stanojlović!

ANĐELO PRIZNAO DA IMA PROBLEM SA ANITOM! Nastala FRKA u odnosu, evo zašto nisu ZAJEDNO!

Foto: Pink

Anita Stanojlović, pobednica sedme sezone rijalitija "Elita 7", trenutno uživa na crnogorskom primorju sa svojim sinom Aleksejom. Nakon dve godine, tokom kojih nije mnogo vremena provodila sa sinom, odlučila je da mu posveti što više pažnje, dok je njen partner Anđelo Ranković ostao u Srbiji.

Republika

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović sa sinom Aleksejem na moru

Dok je Anita sa sinom na moru, Ranković je primećen na otvaranju restorana "The Pijaca 2" u Ulici Vajara Živojina Lukića 62 na Bežanijskoj kosi. Vidno raspoložen, bivši takmičar popularnog rijaliti šou programa je istakao da, iako proslavljaju osam meseci romanse, njihov glavni problem je i dalje ljubomora, ali da rade na tome kako ne bi dolazili u neprijatne situacije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđelo Ranković u provodu bez Anite Stanojlović

- Večeras nismo zajedno, trenutno smo razdvojeni, Anita je na moru sa sinom. Sa njim ipak treba da bude, jer ga tokom protekle dve godine nije mnogo viđala, a za nas ima vremena - rekao je Anđelo, prenosi Alo, te nastavlja:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđelo Ranković u provodu bez Anite Stanojlović

- Mnogo sam ponosan na nju. Iznenadila je i mene, a ne samo javnost. Mnogo je napredovala u odnosu na ranije. Ljubomora je veliki problem u našem odnosu, ali i to je značajno poboljšala.

Podsećanja radi, ljubavna priča Anite i Anđela započela je pre osam meseci u rijalitiju koji je osvojio publiku, ali su njih dvoje od tada uspeli da ostanu zajedno i po napuštanju imanja u Šimanovcima. Stanojlovićeva je ovim povodom, na dan njihove mesečnice, putem društvene mreže Instagram podelila da je svog dečka "iznenadila" preko interneta, a u kadru je bila ukrašena torta.

Republika

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović slavi osam meseci veze bez Anđela Rankovića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading