BUJNIM POPRSJEM PODIGLA NIVO VODE U CRIKVENICI! Popularna starleta uhvaćena u rodnom mestu Filipa Cara: "Nives, TI SI RADOST SVAKOG MUŠKARCA!"

Autor:

Zabava

28.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvoritelj nije žalio darove kada ju je pravio!

BUJNIM POPRSJEM PODIGLA NIVO VODE U CRIKVENICI! Popularna starleta uhvaćena u rodnom mestu Filipa Cara: "Nives, TI SI RADOST SVAKOG MUŠKARCA!"

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram/nivescelsius

Atraktivna hrvatska pevačica i starleta Nives Celzijus (42) svakodnevno objavljuje eksplicitne fotografije i snimke na svom Instagram profilu, ali poslednja objava definitivno je zapalila društvene mreže.

Nives je iskočila iz bazena pred kameru i zapljusnula bujnim grudima u krupnom kadru.

Komentari ispod videa su se samo nizali, a očigledno je da Nives uživa u pažnji koju dobija prvenstveno od jačeg pola.

 

 

- Leto još nije gotovo - napisala je Nives u svojoj objavi.

- "Nives, ti si radost svakog muškarca", "I da ne znaš da plivaš, ne treba da se bojiš", "Kako je sve bolja i bolja", "I ja velim, a ti slabo pocrnela, ama baš skoz slabo...", "Koje grudi i ženstvenost, uhhh podero bi te ko krme masnu vreću" - samo su neko od komentara na mreži.
Međutim, ono što je posebno karakteristično jeste i što je Nives označila lokaciju koja je dobro poznata rijaliti-svetu, a to je Crikvenica, rodno mesto rijaliti-zvezde Filipa Cara, toliko puta pominjano u toku rijalitija "Zadruga" i nakon njega

Foto: Instagram.com

Filip Car

Podsetimo, pevačica je poznata po vrelim fotkama koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. Nedavno je Nives Celzijus telo ukrasila novom tetovažom, a time i rasplamsala maštu čitavog regiona.

Nives je rođena u Zagrebu, 18. decembra 1981, hrvatska je pevačica, model, glumica i književnica, a ono što je svima manje poznato jeste da je rođena kao Nives Zeljković.

Napisala je autobiografiju "Gola istina", u kojoj opisuje svoj život pre braka s hrvatskim fudbalerom Dinom Drpićem, u vezi koja traje od 2004. Par se venčao u Las Vegasu u junu 2005. Te su iste godine u decembru dobili sina Leona, a dve godine kasnije i ćerku Taišu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading