KADA, AKO NE SADA? Pred crno-belima je ključnih 90 evropskih minuta - evo gde možete pratiti duel Genta i Partizana!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2024

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona se već sada može smatrati neuspešnom?

KADA, AKO NE SADA? Pred crno-belima je ključnih 90 evropskih minuta - evo gde možete pratiti duel Genta i Partizana!

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Pred fudbalerima Partizana je poslednja prilika da aktuelnu takmičarsku godinu na međunarodnoj sceni ne završe u, kako bi se žargonski reklo, "sezoni kupanja".

Imali su izabranici trenera Aleksandra Stanojevića već dve prilike da obezbede učešće u grupnoj fazi jednog od evropskih kupova, ali su dueli protiv kijevskog Dinama i švajcarskog Lugana neslavno okončani.

Fudbaleri Partizana suočavaju se sa izazovom revanš meča protiv belgijskog Genta u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija. Nakon poraza od 1:0 u prvom meču na domaćem terenu, crno-beli tim moraće da pokaže izuzetnu borbenost i taktičku spretnost kako bi ostvario preokret i osigurao plasman u grupnu fazu UEFA Lige konferencija.

Partizan je prethodno doživeo neuspehe u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, što je dodatno stavilo pritisak na ekipu pred duel sa Gentom. Nakon eliminacije od Dinama iz Kijeva rezultatom 9:2, usledio je još jedan razočaravajući ishod protiv švajcarskog Lugana. Ovaj niz neuspeha morao bi da izazove reakciju svih u Humskoj, a pred ekipom Aleksandra Stanojevića jeste težak posao da pokažu i dokažu da se nisu slučajno u ovoj takmičarskoj godini našli u opremi crno-belih boja.

 

 

Utakmica između Genta i Partizana zakazana je za 18 časova, a ljubitelji fudbala moći će da je prate putem prvog kanala Radio Televizije Srbije, kao i na kanalu TV Arena sport Premijum 1.

Treba napomenuti da ni kladionice ne daju veliku šansu srpskom vicešampionu u predstojećem meču u kojem je belgijski klub apsolutni favorit.

Fudbaleri Partizana su svesni izazova koji ih očekuju u revanš meču protiv Genta, ali su istovremeno odlučni da pruže sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat i ostvarili plasman u Ligu konferencija. S obzirom na prethodne neuspehe, ova utakmica predstavlja priliku za igrače da pokažu svoju snagu, veštinu i karakter u borbi za evropsko takmičenje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading