NA KRILIMA DELIJA DO LIGE ŠAMPIONA: Borba za elitu i evropske milione - evo gde možete pratiti duel Zvezde i Bode Glimta!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2024

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presudnih 90 minuta fudbala.

NA KRILIMA DELIJA DO LIGE ŠAMPIONA: Borba za elitu i evropske milione - evo gde možete pratiti duel Zvezde i Bode Glimta!

Foto: FK Crvena zvezda

Sve je spremno za novi fudbalski spektakl na stadionu "Rajko Mitić", a kompletna srpska sportska javnost se nada da će sedmostruki uzastopni šampion nakon predstojećih 90, ili 120 minuta fudbalske igre, izboriti novi plasman u grupnu fazu UEFA Lige šampiona koja će se po prvi put u sezoni 2024/25 igrati po novom sistemu u kojem će svaka ekipa odigrati osam mečeva.

Fudbaleri Crvene zvezde se pripremaju za ključni revanš meč plej-ofa Lige šampiona protiv norveškog šampiona Bode Glimta. Nakon poraza od 2:1 u prvom meču, ekipa Vladana Milojevića ima veliki izazov pred sobom, potrebna im je pobeda kako bi se plasirali u Ligu šampiona. Klub je saopštio da su preostale samo male količine karata za ovaj meč, što nagoveštava da će "Marakana" biti ispunjena do poslednjeg mesta za ovaj važan evropski duel.

Očekuje se da će "Marakana" biti poprište velike fudbalske fešte, uz podršku vernih navijača koji će dati svoj doprinos u stvaranju pozitivne atmosfere na stadionu. Navijači Crvene zvezde se nadaju da će njihovi ljubimci pružiti vrhunsku igru i ostvariti pobedu koja će ih odvesti korak bliže Ligi šampiona.

 

 

Utakmica između Crvene zvezde i Bode Glimta zakazana je za sredu uveče od 21 čas, a vi oni koji se ne nađu na tribinama najvećeg srpskog stadiona imaće priliku da meč porate u direktnom prenosu na prvom kanalu Radio Televizije Srbije, kao i na TV Arena sport Premium 1.

Uz podršku svojih navijača, fudbaleri Crvene zvezde će dati sve od sebe kako bi ostvarili pobedu i ostvarili san o igranju u najprestižnijem evropskom takmičenju. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod ovog meča i nadaju se uspehu svoje omiljene ekipe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading