KARLOSE, ŠTA SE DOGODILO? Alkaraza iznenadio 186. teniser planete - Španac u neverici! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.08.2024

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovome se niko nije nadao.

KARLOSE, ŠTA SE DOGODILO? Alkaraza iznenadio 186. teniser planete - Španac u neverici! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/US Open Tennis

Španski teniser Karlos Alkaraz je započeo svoje učešće na ovogodišnjem US openu pobedom nad Australijancem Tua Lijem rezultatom 3:1 (6:2, 4:6, 6:3, 6:1).

Iako je Alkaraz lako dobio prvi set rezultatom 6:2, Lijeva upornost je dovela do toga da osvoji drugi set sa 6:4, pružajući iznenađujući otpor španskom teniseru. Međutim, Alkaraz nije dozvolio da ga poraz poremeti te je brzo preuzeo kontrolu nad mečom, osvojivši treći i četvrti set i time obezbedio prolazak u drugo kolo turnira.

Pored teniskih dešavanja, pažnju javnosti je privukla i Alkarazova misteriozna izjava vezana za doping aferu u kojoj se našao Janik Siner. Mladi španski teniser dao je naslutiti da postoji više informacija o ovoj aferi koje javnost nije upoznata, ostavljajući prostor za špekulacije i pitanja o pozadini cele situacije.

 

 

Posle pobede nad Tua Lijem, Alkaraz se okreće narednom izazovu, drugom kolu US opena, gde će se susresti sa Holanđaninom, Botikom van de Zandšulpom. Očekuje se da će Alkaraz nastaviti sa istim tempom i odlučnošću u narednom meču, dok će ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekivati ishod ovog susreta.

Na taj način, Alkarazov put na ovogodišnjem US openu postaje sve interesantniji, a njegove izjave i nastup na terenu privlače pažnju kako sportskih analitičara, tako i publike širom sveta. S obzirom na njegov talenat i potencijal, očekuje se da će Alkaraz nastaviti da pruža izvanredne partije i ostvaruje značajne rezultate u nastavku turnira.

Treba podsetiti da se u drugom kolu ovogodišnjeg US opena igra srpski derbi u kojem će snage odmeriti Novak Đoković i Laslo Đere.

Sva dešavanja sa ovogodišnjeg US opena pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading