KARLEUŠA SE ODALA! Nakon "Benge" stiže zbog za OVU PESMU - fanovi u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša digla je ozbiljnu prašinu spotom za pesmu ,,Benga", a novim statusom je podgrejala sumnje fanova koju numeru će sledeće ekranizovati.

KARLEUŠA SE ODALA! Nakon "Benge" stiže zbog za OVU PESMU - fanovi u ŠOKU! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Jelena Karleuša ponovo je uzburkala javnost svojom objavom na Instagram profilu, koja je izazvala pravu lavinu komentara. Mnogi su protumačili da bi ova objava mogla da najavljuje njen naredni spot za pesmu "JA" sa novog albuma.

Karleuša je nedavno izbacila svoj najskuplji spot do sada za pesmu "Benga", koji je mnogi proglasili za pravo remek delo. Nakon ovog uspeha, fanovi su jedva dočekali da čuju vesti o novom materijalu od ove popularne pevačice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Kada je Jelena objavila misteriozni status na Instagramu, mnogi su odmah počeli da spekulišu da bi to mogao biti hint za njen sledeći muzički projekat. Mnogi fanovi su se oduševili ovom mogućnošću, nadajući se da će uskoro imati priliku da čuju novu pesmu "JA" u pratnji spektakularnog spota.

 

 

- Osetićeš moje prisustvo. JA ću biti svuda oko tebe. Jer JA sam TI, a ti si... Ja. - napisala je Jelena Karleuša na Instagram storiju čime je izazvala lavinu komentara da je najavila novi spot za pesmu ,,JA". 

 

 


Ova objava je izazvala različite reakcije među fanovima, a mnogi su već počeli da izražavaju svoje nagađanja o tome kakav bi spot mogao da prati pesmu "JA". S obzirom na Karleušin prethodni rad, očekivanja su definitivno visoka, a fanovi jedva čekaju da vide šta će im popularna pevačica prirediti ovog puta.

Jelena Karleuša je poznata po svojoj originalnosti i hrabrosti da istražuje nove stilove i ideje, pa nema sumnje da će i ovaj spot biti dočekan sa velikim iščekivanjem. Ostaje nam da sa nestrpljenjem iščekujemo zvaničnu potvrdu ove spekulacije i da vidimo šta nam to Karleuša sprema u narednom periodu. Jedno je sigurno - ovo će biti još jedan događaj koji će obeležiti muzičku scenu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading