ZVEZDIN SPASILAC OTKRIO! Kad sam dao gol, okrenuo sam se prvo ka... (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Mimović zadržao nadu crveno-belih.

ZVEZDIN SPASILAC OTKRIO! Kad sam dao gol, okrenuo sam se prvo ka... (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Klecala je Crvena zvezda na Aspmira stadionu, bila u nokdaunu posle drugog primljenog pogotka, a onda počela da igra fudbal!

Probudili su se izabranici Vladana Milojevića, krenuli su angažovanije što im je donelo i gol utehe u 75. minutu, koji je postigao Ognjen Mimović.

Bek srpskog prvaka upisao je prvenac u Zvezdinom dresu na evropskoj sceni i, što je važnije, ostavio nadu najboljem klubu Superlige Srbije da kroz osam dana pred punom Marakanom potraži prolaz u grupnu fazu takmičenja Lige šampiona.

Foto: Starsport

Ognjen Mimović

- Večerašnja utakmica je bila jako istrpljujuća. Ja koliko sam igrao, nekih pola sata, kao da sam igrao sat vremena. Mislim da rezultat i jedan gol razlike nije strašno, sada je revanš kod nas kući, tako da ćemo dati sve od sebe da prođemo dalje - rekao je Mimović.

Nije krio oduševljenje, zbog prvog pogotka u najdražem dresu i to kada je bilo najpotrebnije:

- Prelep osećaj, možda čak i najlepši do sada u karijeri, prvenac u Zvezdi. Ne znam sada, kada sam dao gol, okrenuo sam se prvo ka linijskom sudiji da vidim dal je zastavica spuštena - dodao je strelac jedingo pogotka za crveno-bele.

Šta je još Ognjen Mimović izjavio o meču u Norveškoj, pogledajte u video prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading