GOLMAN ZVEZDE RAZOČARAN! Ne možemo da budemo zadovoljni... (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda mora da pobedi Bode u revanšu.

GOLMAN ZVEZDE RAZOČARAN! Ne možemo da budemo zadovoljni... (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Odbranio je Marko Ilić sve što je bilo u njegovoj moći, međutim, kod udaraca Odina Lurasa Bjortufta u 52. minutu i Mate deset minuta kasnije, nije mogao ništa.

Svestan je i golman Crvene zvezde da su njegovi saigrači pružili maksimum na stadionu Aspmira, ali i da će u revanšu kroz osam dana morati mnogo bolje:

- Ne možemo da budemo zadovoljni izgubljenom utakmicom. Znam da ćemo dobro analizirati ovu utakmicu i da ćemo se skoncentrisati da odigramo što bolje naredni meč - poručio je golman crveno-belih Marko Ilić.

Uslediće detaljne analize i pokušaj da pred krcatom Marakanom se izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona:

-  Baš je teško gostovanje, što smo i znali. Veštačka trava i dobra ekipa, znali smo šta nas čeka. Dali smo sve što smo mogli na ovoj utakmici. Analiziraćemo i probaćemo da odigramo što bolje i prođemo - istakao je Ilić, koji smatra da postignuti gol ima višestruki značaj:

- Posle drugog gola Bodea, morao sam da ostanem smiren i pogledam čitavu sliku realno. Uspeli smo da se primirimo i postignemo taj gol koji će nam mnogo značiti u drugoj utakmici - zaključio je Ilić.

Revanš utakmica između Crvene zvezde i Bode Glimta igraće se 28. avgusta na stadionu "Rajko Mitić", koji će posle večerašnjeg rezultata u Norveškoj, sigurno biti rasprodat do poslednjeg mesta.

Ukoliko Zvezda ne uspe da se dokopa grupne faze Lige šampiona, igraće u grupi Lige Evrope, drugom po jačinu takmičenja UEFA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading