HVANG NAJAVIO PRED REVANŠ SA BODOM! Borićemo se kao 11 lavova! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdin Korejac ne gubi nadu.

HVANG NAJAVIO PRED REVANŠ SA BODOM! Borićemo se kao 11 lavova! (VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Bode Glimta sa 1:2, u prvoj utakmici plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

Posle neuspeha u Norveškoj, na stadionu Aspmira, svoje utiske je izneo i Inbom Hvan.

Po mnogima, jedan od najboljih fudbalera u ovoj generaciji srpskog prvaka smatra da nije sve izgubljeno, kao i da će u revanšu njegovi saigrači biti daleko u boljem izdanju:

- Gol koji smo dali je krucijalan, jer smo ostali u borbi za Ligu šampiona, da bismo ostvarili taj cilj moraćemo da budemo hrabri u drugoj utakmici, a ne sumnjam da ćemo uz podršku naših navijača na punoj Marakani ostvariti cilj - rekao je Inbom Hvang.

Asistent kod pogotka Ognjena Mimovića u 75. minutu je obećao navijačima sledeće:

- Moraćemo da se borimo kao 11 lavova u revanšu - zaključio je Inbom Hvang, pred revanš na stadionu "Rajko Mitić", koji će se igrati 28. avgusta sa početkom od 21 čas.

Ukoliko se ne plasira u Ligu šampiona, Crvena zvezda će igrati u grupnoj fazi Lige Evrope, drugom po jačini UEFA takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading