ŽOC POSLAO BRUTALNU PORUKU NOVIM IGRAČIMA: Evo šta je poručio trener Partizana!

Autor:

Sport

19.08.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obradović odmah sve stavio do znanja.

ŽOC POSLAO BRUTALNU PORUKU NOVIM IGRAČIMA: Evo šta je poručio trener Partizana!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan je aktivno renovirao svoj tim tokom leta, dovodeći u klub čitav niz novih igrača. Među njima se ističu imena poput Marija Nakića, Isaka Bongu, Ajzeu Majka, Mitra Bošnjakovića, Arijana Lakića, Dvejna Vašingtona, Sterlinga Brauna, Tajrika Džounsa i Brendona Dejvisa. Ovi transferi su izazvali veliko interesovanje među navijačima, koji s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se novi igrači uklopiti u tim.

Trener Partizana, legendarni Željko Obradović, nije propustio priliku da poželi dobrodošlicu novim igračima i da im istakne značaj kluba za koji će igrati.

- Ne zaboravite da igrate za najposebniji klub na svetu - poručio je strateg crno-belih.

Ovaj potez  sigurno će dodatno motivisati nove članove tima da pruže svoj maksimum na terenu. Partizanovi navijači s nestrpljenjem iščekuju početak nove sezone, uz nadu da će njihov omiljeni tim postići zapažene rezultate i obradovati ih novim uspesima. S obzirom na pojačanja i poruku trenera Obradovića, ova sezona će svakako biti uzbudljiva za sve ljubitelje košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading