POLICIJA RAZUME ZAŠTO NOSIM SEKIRU U TAŠNI: Bebi Dol otkrila zanimljiv detalj iz života, OVO JOJ SE DESILO PO IZLASKU IZ RIJALITIJA!

Autor:

Zabava

19.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je oduvek imala hrabrost da se istakne iz mase!

POLICIJA RAZUME ZAŠTO NOSIM SEKIRU U TAŠNI: Bebi Dol otkrila zanimljiv detalj iz života, OVO JOJ SE DESILO PO IZLASKU IZ RIJALITIJA!

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

bebi dol

Pevačica Dragana Šarić poznatija kao Bebi Dol svojevremeno je otkrila zanimljiv detalj o periodu nakon učešća u rijaliti programu "Farma".

Naime, tokom gostovanja u jednoj emisiji, Bebi Dol je ispričala kako je nakon završetka šoua dva meseca nosila sekiru u velikoj tašni po gradu.

Kako je istakla, policajac je jednom prilikom bio ljubazan i zamolio je da malo uvuče sekiru u tašnu, ne shvatajući da je ona nosi iz ponosa zbog svoje "velike pobede" na "Farmi".

- Posle „Farme" sam dva meseca išla sa sekiricom u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu... On me razume. To sam uradila jer sam bila ponosna. Ja sam izvojevala sekiru, ja sam izvojevala svoju veliku pobedu... A čovek je mislio da ću ja ko zna šta učiti sa sobom - rekla je ona jednom prilikom na TV Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nastupi Bebi Dol su uvek bili zapaženi, pa i na "Farmi"

Bebi Dol je izjavila da je nosila sekiru kao simbol svoje pobede na "Farmi", mada joj je policajac sugerisao da bi to moglo delovati zastrašujuće na druge ljude. Ova neobična modna kombinacija sigurno je privlačila pažnju prolaznika i izazivala pomešane reakcije.


Podsetimo, pevačica je učestvovala u rijaliti programu "Farma" 2009. godine, kada je stigla do finala, a potom se ponovo takmičila 2013. i 2015. godine. Njeni nastupi na farmi su bili zapaženi, a očigledno je da je ovo iskustvo ostavilo snažan utisak na nju, s obzirom na to da je nosila sekiru kao simbol svoje pobede, čak i nakon završetka šoua.

Bebi Dol je svojom pričom o nošenju sekire nakon učešća na "Farmi" još jednom pokazala svoju originalnost i hrabrost da se istakne iz mase.

Njen nekonvencionalni pristup modi i javnom pojavljivanju definitivno je ostavio traga u javnosti, a njena iskrenost i autentičnost privukli su pažnju mnogih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading