OSTOJA MIJAILOVIĆ PORUČUJE: Biti Partizanovac i voleti Partizan je privilegija!

Autor:

Sport

19.08.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi spektakl na crno-beloj simofiniji!

OSTOJA MIJAILOVIĆ PORUČUJE: Biti Partizanovac i voleti Partizan je privilegija!

Foto: Starsport

Predsednik Partizana, Ostoja Mijailović otvorio je spektakularni događaj ''Crno-bela simfonija''. Na početku je pušten film o Partizanu, a prvi čovek ovog kluba je istaao da je pažljivo gledao i da su mu ovo najlepših i najtežih osam godina.

- Dobrodošli na crno-beli simfoniju kako je mi nazivamo. Pažljivo sam ovaj film pogledao nekoliko puta, svaki put su mi pošle suze, iako važim čoveka koji ima tvrdo srce. Ovom sezonom ulazimo kao klub koji navršava 80 godina od osnivanja. Sledeće godine je osam godina od kad sam na čelu kluba. To je najlepših i najtežih mojih osam godina u mom životu - rekao je Ostoja.

Dodao je da je prošla sezona nije bila dobra, ali da su sada zamenili celu ekipu i zahvalio se igračima koji su nosili dres Partizana,

- Prošla sezona nije bila dobra rezultatski, to znamo. Zato smo zamenili ekipu, naša ekipa je skoro potpuno nova, sem Balše Koprivice. Imam potrebu da onim momcima koji su nosili dres Partizana da se zahvalimo na borbi - naveo je prvi čovek Partizana i nastavio:

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

- Partizan je veliki jer ima milione navijača iza sebe. Ovo je klub koji ima najbolje navijače i najbolju atmosferu na svetu. Ovaj grb je jako teško nositi, ali kada ovom grbu sve date on će vam vratiti. Zahvaljujem se novoj upravi, koji zajedno sa navijačima koji kupuju karte, obezbeđuju budžet da možemo da se takmičimo sa najboljim klubovima. Željku i momcima želim da se bore. Imamo velike ambicije za narednu sezonu - govorio je on.

Poručio je da je biit Partizanovac najlepša stvar.

- Biti Partizanovac i voleti Partizan je privilegija u ovom ovozemaljskom životu - podvukao je Ostoja Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading