NAPUSTIO MARAKANU! Zvezda ostala bez još jednog igrača!

Autor:

Sport

13.08.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se zna gde nastavlja karijeru.

NAPUSTIO MARAKANU! Zvezda ostala bez još jednog igrača!

Foto: Starsport

Mladi golman Miloš Gordić, koji je prošao kompletnu omladinsku školu Crvene zvezde, nedavno je pojačao redove Žil Visentea.

Ova vest je potvrđena i na zvaničnom tviter profilu srpskog šampiona, gde je objavljeno da će Gordić od ove sezone nositi dres 12. plasirane ekipe u prošlom prvenstvu portugalskog elitnog ranga.

Interesantno je da je Miloš Gordić napustio Marakanu bez obeštećenja, što može biti zanimljiv detalj za navijače osvajača duple krune. Ovo ukazuje na to da je Žil Visente uspeo da angažuje mladog fudbalera bez finansijske nadoknade, što može biti dobar potez za ovaj portugalski klub.

 

 

Srpski čuvar mreže je sa Žila Visenteom potpisao ugovor na tri godine, što predstavlja značajan korak u njegovoj karijeri. Prelazak u inostranstvo i potpisivanje višegodišnje saradnje sigurno će mu pružiti priliku da pokaže svoj talenat i ostvari zapažene partije u najboljoj ligi Portugala.

 

 

Miloš Gordić je prošao kompletnu Zvezdinu školu, na Marakani je stasavao i sticao iskustvo uz bivšeg kapitena Milana Borjana, pa je za prvi tim upisao samo tri nastupa. Sada nastavlja svoju karijeru u inostranstvu, a u Žil Visenteu se očekuje da napravi novi iskorak.

Tokom boravka u Zvezdi, kratko je boravio na pozajmicama u prvoligašu Mačvi iz Šapca, kiparskom AEK iz Larnake i superligašu IMT.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading