AU, KAKVOG ŠPICA JE DOVELA ZVEZDA! BRAZILCU TREBALO SAMO 52 SEKUNDE DA OBORI VELIKI REKORD: Ako se po jutru dan poznaje...

Autor:

Sport

20.07.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Špicevi večeras dominirali na Marakani

AU, KAKVOG ŠPICA JE DOVELA ZVEZDA! BRAZILCU TREBALO SAMO 52 SEKUNDE DA OBORI VELIKI REKORD: Ako se po jutru dan poznaje...

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Jedinstvo iz Uba na otvaranju nove sezone Superlige Srbije pred delijama rezultatom 4:0 (2:0).

Izvanredno veče za sve navijače koji su večeras odvojili vreme da isprate novi početak Milojevićevih pulena. Odmah na startu meča Zvezda je pokazala novajliji da će bodove u debitantskoj sezoni morati da traži protiv nekih slabijih rivala. Partija gotovo svih novajlija može radovati sve delije, a pored driblinga Ilića, vizije Dalsija i brzine Pume, uspeo je da se istakne i novi špic crveno-belih - Bruno Duarte.

Samo nekoliko treninga i 52 sekunde bile su mu dovoljne da iz prvog dodira sa loptom u dresu Crvene zvezde postigne gol i obori rekord koji je držao Filip Kasalica od 2012. godine!

Brazilac je ušao na teren u 68, a manje od minuta kasnije iz prvog dodira sa loptom u opremi novog kluba postigao je prvenac i oduševio delije. Time je srušio rekord za najbrži gol na debiju u istoriji kluba iz Ljutice Bogdana. Odlično je ispratio šut Hvanga i pogodio iz odbitka.

Podsetimo, za Zvezdu su pogađali još Endiaje dva puta i Aleksandar Katai. Zvezdaše je posebno radovala završnica Senegalca koja izgleda mnogo bolje u odnosu na prethodnu sezonu, a kada se na to doda i Duarteov gol - izgleda da u napadu nema zime za Milojevića ove sezone.

Zvezda u sledećem kolu dočekuje Mladost, dok će Jedinstvo tražiti čudo protiv Partizana na Ubu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading