NOVI IGRAČ PARTIZANA UMALO SAM RAZBIO AMERIČKI DRIM TIM! POSLAO LEBRONA NA SPAVANJE: STRAŠNI Džons tripl-dablom opomenuo SAD

Autor:

Sport

20.07.2024

23:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamalo čudo nad čudima u Londonu!

NOVI IGRAČ PARTIZANA UMALO SAM RAZBIO AMERIČKI DRIM TIM! POSLAO LEBRONA NA SPAVANJE: STRAŠNI Džons tripl-dablom opomenuo SAD

Foto: www.profimedia.rs

Koliko realno zvuči da je pored Kanade, Australije i Srbije, najviše problema Americi na pripremama za Olimpijske igre zadao niko drugi nego - Južni Sudan?!

Ekipa koja će, zajedno sa drim-timom, Srbijom i Portorikom igrati u Grupi C na Olimpijskim igrama umalo je izblamirala Amerikance i, iako je izgubila sa 101:100, pokazala je da protiv nje neće biti nikome lako u Parizu, a za to je najzaslužniji bio novi plejmejker Partizana - Karlik Džons

Neverovatan je bio omaleni reprezentativac Južnog Sudana, pa je meč završio sa tripl-dabl učinkom od 15 poena i po 11 skokova i asistencija! Mediji u SAD već bruje o njemu, kao i o celom Južnom Sudanu po završetku meča, zbog načina na koji je izluđivao odbranu Amera.

Prolazio je pored Lebrona i polagao u koš, hvatao loptu na skoku pored zvezde Lejkersa, ali kada je bilo najpotrebnije i kada je mogao da stavi šlag na tortu - ipak je zakazao. 

Međutim, to ne umanjuje činjenicu da, ako je sudeći po ovome, Željko Obradović zna šta radi dok sprema tim za novu sezonu, pošto je Džons večeras pokazao ozbiljnu klasu. Vodili su Sudanci u prvom poluvremenu sa 16 poena razlike, što je na poluvremenu probudilo Amere koji su napravili seriju u trećoj deonici i poveli, ali kada se činilo da je to to, opet je Džons zajedno sa saigračima vratio svoj tim u igru!

Na 22 sekunde do kraja utakmice, košarkaši afričke selekcije pogotkom za tri poena preko Šejoka poveli su sa jednim poenom prednosti (99:100) i bili na pragu ogromne senzacije, ali im je snove srušio Lebron Džejms polaganjem za pobedu na osam sekundi do kraja.

Pobednički šut za dva promašio je Karlik Džons, ali ovo večeras će biti ogromna injekcija samopouzdanja kako za njega, tako za ceo Južni Sudan pred dolazak u Pariz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading