ŠA DRŽI MIONU NA OKU, GLEDA JE NA KAMERU I DOK JE U WC: Na ovom mestu je i u rijalitiju imala PRIVATNOST, njena porodica je sve bila u pravu (ŠOK-FOTO)

Autor:

Zadruga

20.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić potvrdio optužbe njenih najbližih da Jovanovićevu ne ispušta iz vida i sve vreme ima kontrolu nad njom.

ŠA DRŽI MIONU NA OKU, GLEDA JE NA KAMERU I DOK JE U WC: Na ovom mestu je i u rijalitiju imala PRIVATNOST, njena porodica je sve bila u pravu (ŠOK-FOTO)

Foto: youtube.com/Republika

Odmah nakon što je Miona Jovanović napustila "Elitu" suočila se sa celom svojom porodicom, sa kojom je zaratila na krv i nož zbog rijaliti veze sa Nenadom Aleksićem Ša

Najviše su joj zamerali zbog toga što je dozvolila da joj reper govori šta da radi i što je potpuno preuzeo kontrolu nad njom. Međutim, mlada pevačica se nije obazirala na dobronamerne savete svojih bližnjih, već je još prvo veče zapalila sa Aleksićem njegovoj kući, zbog čega su joj roditelji zatvorili vrata porodičnog doma.

O tome koliko su Mionini roditelji bili u pravu raspreda se i na društvenim mrežama gde se fanovi rijalitija neretko sprdaju sa Ša i njegovim opsesivnim ponašanju prema devojci.

Republika

Foto: printskrin instagram

Fanovi rijalitija uhvatili Ša na delu

Tako je isplivala fotografija kako drži mobilni uperen u nju i gleda je kroz kameru čak i dok se šminka u WC. 

- Ša drži sve pod kontrolom - stoji u opisu objave na kojoj reper bdi nad Mionom dok ona stavlja maskaru pred ogledalom.

Ovakav potez naišao je na osudu baš zbog toga što učesnici rijalitija bar u toaletu imaju neku svoju intimu, pa to mesto nije potpuno pokriveno kamerama, ali to za Ša očito ne važi. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić je i u Beloj kući Mioni pravio scene u toaletu

Poznato je da je on Jovanovićevoj i u Beloj kući upadao u WC kada je između njih ispao totalni karambol, pa je i obezbeđenje moralo da reaguje.

Nakon takvih situacija, nije ni čudo što su članovi Mionine porodice zgroženi i ni napolju ne žele da čuju za njenog rijaliti dečka, za kog ona pokušava da ih uveri su stekli pogrešan utisak. Oni nemaju razumevanja za to što je uhodi na svakom koraku, a još manje što su i njene odluke pod njegovim uticajem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading