OVAJ EMBID JE PRS'O KO OBLANDA! ČOVEK VREĐA SOPSTVENE SAIGRAČE: Lebron je MATOR! Ovaj američki drim-tim NIJE kao što je NEKAD bio

Autor:

Sport

20.07.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovaj Lebron nije Lebron kakav je bio pre nekoliko godina"?!

OVAJ EMBID JE PRS'O KO OBLANDA! ČOVEK VREĐA SOPSTVENE SAIGRAČE: Lebron je MATOR! Ovaj američki drim-tim NIJE kao što je NEKAD bio

Foto: www.profimedia.rs

Kamerun, Francuska, Amerika... "povrede", skandali - Džoel Embid. Šta očekivati od čoveka koji već nekoliko sezona "plače" za MVP nagradom, ne dolazi u goste kod najvećeg rivala za isto priznanje i menja državljanstva kako stigne, nego da udari i po sopstvenim saigračima i to legendama NBA košarke i članovima drim-tima.

- Pogledajte na talenat koji SAD imaju, ali isto tako ima i podjednakog talenta u drugim timovima. A što se tiče talenta u našem timu, morate da razumete da su većina ovih igrača stari, rekao je Džoel Embid koji je na ovaj način praktično "pecnuo" svoje saigrače, pa dodao:

- Ovaj Lebron nije Lebron kakav je bio pre nekoliko godina. Velika je razlika. Svi će vam to reći, što možete i sami da vidite, da onaj moćni i dominantni Lebron od pre par sezona - nije isti igrač kao danas. Mislim da su ljude prevarila imena na spisku. Ali, pomenuta imena su godinama gradila karijere, sada su stariji. Nisu šta su nekada bili.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Embid sa Jokićem

Ovo je bila potpuno nerazumljiva izjava internacionalca (?), pa je onda rešio i da nam otkloni dilemu oko ovog upitnika i još jednom se ogradi od trenutne selekcije?!

- Bila je teška odluka. Očigledno je da sam mogao da igram za Kamerun, za moju domovinu, zatim Francusku, gde imam puno rodbine, i za SAD, gde sam već 14 godina. Osetio sam da me požuruju u odluci. A ja nisam hteo da prelomim tek tako. Ne dopada bi se odnos Francuske prema afričkim zemljama. Takođe, nije pomoglo to što su mi Francuzi postavili ultimatum, dali su mi rok da presečem. Čuo sam za to preko društvenih mreža i začudio se: Vau, otkud sad ovo?! Onda sam razgovarao sa ljudima iz američkog Saveza. Rekli su mi da uzmem vremena koliko god mi je potrebno. 'Voleli bismo da vas imamo, ali neće biti problem ako donesete drugačiju odluku', tako su kazali. Jedna stvar oduvek je bila jasna: ako se Kamerun kvalifikuje za OI, igraću za Kamerun. Pošto se to nije dogodilo, izabrao se Ameriku. Mnogo je lakše i lepše kada vas niko ne pritiska - rekao je čudni Embid.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading